Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ugyanakkora tömegű kutya mint...

Ugyanakkora tömegű kutya mint macska melyik győzne ha bunyó lenne?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 09:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne hogy a macska. Nagyon jól fel vannak fegyverkezve. :)
2013. febr. 5. 09:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a macska. Sőt láttam már, hogy ilyen esetben a kutya is tisztában van ezzel, és inkább elhúzza a csíkot, egy dühös macskával nem száll szembe.
2013. febr. 5. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk néha a kisebb macskát kell leszedni a nagyobb kutyáról.

Mert a kutya finoman szeretne vele játszani, merthogy kisebb, de a macskát semmi sem érdekli. :)

2013. febr. 5. 10:00
 4/9 anonim ***** válasza:

A szomszédban a macska minden alkalommal megkergeti a németjuhászt :)

A macska nagyobb előnyben van, mert a kutya csak a fejével tud támadni ugyebár.

Ha a macska jól játszik a karmaival, simán el tudja ijeszteni a kutyát.

Ha egyméretű a két jószág biztosan ez történne, mert a macska érezné hogy a kutya nincsen erőfölényben.

Ha nagyobb a kutya már simán széttépheti a macskát, mert azok megijedve inkább menekülnek, vagy megdermednek mintsem támadnak.

2013. febr. 5. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
A macska!
2013. febr. 5. 10:36
 6/9 Marczi ***** válasza:
Nekem mindig a macskám püfölte el a kutyámat, pedig a kutya németjuhász volt. Viszont az is igaz, hogy nemsok más macska került ki élve az udvarunkról.
2013. febr. 5. 11:16
 7/9 hollófernyiges ***** válasza:
Fajtafüggő, például ha a kutya egy skót terrier, akkor inkább arra fogadnék, de átlagkutya esetén inkább a macskára. Bár az is igaz hogy az ilyen összecsapásokban a macska az életéért harcol, nem csoda ha jóval ádázabb.
2013. febr. 5. 13:24
 8/9 Kovács Pistike01 ***** válasza:
A macska klasszisokkal keményebb ragadozó, a kutyának csak tömeg vagy létszámbeli fölény esetén van esélye. Képzeld csak el, hogy mit csinálna egy puma egy farkassal.
2013. febr. 5. 15:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha az a kutya egy terrier, akkor nem vennék rá mérget, hogy a macska nyerne, egyéb esetben viszont tuti. Van egy westie az utcánkban, eddig négy macs van a rovásán, irtja őket. Viszont ahol kutya és macska él együtt, kivétel nélkül a macska az úr a háznál, akármekkora is a kutya.
2013. febr. 5. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!