Lefetyelt a WC vízből. Nem árt neki?
Figyelt kérdés
Idejött nyávogni, hamar kiderült, azt akarta, hogy kövessem. Bementünk (bekövettem haha) a fürdőszobába. Ahol leült és folytatta a nyávogást. Mint kiderült azt akarta, hogy húzzam le neki a vécét, hogy ő belenézhessen... -_- :D Mert "az olyan izgi!" amikor lemegy a víz. Ezután felugrott és ivott a vécéből. (ezután letöröltem a vécé szélét)2013. febr. 3. 22:07
1/9 anonim válasza:
Használtok WC öblitő hülyeségeket?
2/9 A kérdező kommentje:
Olyan illatos bigyulát amit a vécé belső szélére kell helyezni? Nem.
2013. febr. 3. 22:22
3/9 anonim válasza:
1-2 alkalomtól nem lesz baja. De legközelebb hajtsd le a deszkát és ne engedd neki.
4/9 A kérdező kommentje:
Okéé... -_- Ezt ma már másodszor játsza el velem. Tényleg a víz lefolyása érdekli. Megint nyávogott, megint követtem, de most nem a vécéhez ment egyből. Mégse hagyott békén, és sündörgött a fürdőszobában. Mondom oké, ezt megnézem. Rátettem a kezem a WC húzókájára és egyből odarohant és leült a vécé elé. Lehúztam... belenézett... Nem akarom zt napi 10x eljátszani vele, kicsit pazarlás.
2013. febr. 3. 22:54
5/9 anonim válasza:
Legközelebb, ha bele akar inni, fröcsköld le vízipisztollyal, azt nagyon utálják, ezt párszor eljátszod, és beleivódik a pavlovi reflex, hogy nem szabad beleinni. :)
6/9 anonim válasza:
Bár ugye egyszerűbb lecsukni a wc-t. :) vehettek neki vìzöblítéses itatót, amibe akkor megy a víz, ha ráteszi a mancsát, azzal biztos jól eljátszana. :)
7/9 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy a csapból folyó víz érdekli e? Abból is szeretnek inni. Enyém egyik pár hete rájött, hogy is kell onnan inni, azóta tiszta "vízkoholista" lett :) Ha valaki közelít a fürdőszoba felé, már rohan is és ugrik fel a mosdókagylóra, várja a csap nyitását. Ő is megcsinálja, hogy odavezet :))
8/9 anonim válasza:
Múltkor az én cicám is ivott a vécéből,pont bementem a fürdőszobába,és láttam.Pedig van vize.Azóta vagy az ajtót csukom be,vagy lehajtom az ülőkét.
9/9 A kérdező kommentje:
Át, nem tudom szerintem neki az az izgalmas rész amikor a víz lezúdúl a vécétartályból, mert arra kiváncsi nagyon. Ahogy lehúzom a vc-t felkönyököl és nagy szemekkel lesi a vizet, mintha azt hiné, hogy egy egér futott el előtte. :)
2013. febr. 4. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!