Hány hetes kortól lehet adni a kiscicáknak Whiskas Junior szárazat? Vajon isznak a vízből amit beraktam nekik?
Szia.
Én úgy tudom,hogy az ajánlott,az a 6 hetes kor.:)
De!Én nem javaslom a Whiskas és társai termékeket,mivel kevesebb mint 5%-ban tartalmaznak husit,leginkább szóját találsz bennük.Ha másra nem futja a pénztárcádból,pl.száraztápból Royal Canin termékcsalád,alutasakosból Silent Plan Hill's,akkor húsbolti készítményekkel próbáld megoldani a táplálásukat,amiről többet megtudhatsz a macska.hu-n.Nem adnék nekik Whiskas-t,mert bélcsavarodást,és egyéb más betegségeket okozhatnak a bennük lévő adalékanyagok.(állatorvosunk mondta)
Árak:Az én 2 éves nőstény cicám havi 5 zacskó száraztápot eszik meg Royal Canin-ból(440gr),ami kb.5500 forint,ha neten rendelem.Alutasakosból kell ugye napi 1,ami 2 és fél doboz,30 darab,ami 7500 forint.Viszont olyan a szőre,mint a hópihe,most hétvégén visszük a Lurdy-ba kiállításra.
Whiskasból ez a töredéke,3-4 ezer forint.
Sok örömöt a cicókban.Egy cicabarát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!