Hány évig fog még játszani?
Figyelt kérdés
Nem kölyökkora óta van nálam. Régebben azt hittem nincs igénye erre. Aztán kicsit feszedett pár kilót és gondoltam ideje mozogni, ekkor ő 6 éves volt. Azóta minden egyes nap játszunk, ő jelez amikor akar. Szól nekem és ha rá figyelek, akkor odamegy a játékához és leül elé, ráteszi a mancsát. Olyankor teljesen átváltozik, a tekintete is oyan kölyökmacskás lesz. :) Most 7 éves...2013. febr. 3. 15:25
1/2 anonim válasza:
De édes lehet :) Akkor még sokáig ilyen lesz.
Nekünk volt egy cicánk, aki 13 évig élt és a drágám még halála előtt kb fél évvel is kapható volt egy kis játékra. Hanyatt feküdt és böködtük egyik oldalát akkor arra fordult, utána meg a másikat és így tovább. Ezt nagyon szerette :) :(...
2/2 anonim válasza:
Sok cica szeret felnőttként is játszani, azért nem szoktak csak, mert megunták az addigi játékaikat, meg magukban nem jó. Lehet nekik sok dolgot kitalálni és ugyanúgy játszanak, mint a kölykök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!