Meddig bírja egy ps2-ő? Hány évig lehet vele játszani? És szerintetek meddig tart a ps2-ö sikerszériája, miszerint még mindig veszik, pedig már 12 éves játékkonzol?
Köszönöm! Akkor lényegében csak az olvasó mehet tönkre?
Sikerszériát úgy értettem,hogy még a mai napig is népszerű,és veszik az emberek! Nem biztos,hogy mindenkit érdekel a csúcsgrafika,hisz a ps2-nek is jó a grafikája,és rengeteg jó játék jelent meg rá.
És tudom,hogy a ps3 a ps2-höz képest még félidőben jár kb,de az azért érdekes adat,hogy a ps3-ból 50, a ps2-ből meg 150 millát adtak el világszerte....
De ps2-öt most is vesznek. :)
Azt elhiszem neked,hogy mikor megjelent,akkor mi volt,de a helyzet az,hogy mikor kijöttek az új játékkonzolok,utána is vettek ps2-öt nem is kevesen! Menj rá a netre,és egy csomó olyan hírt találsz,hogy mennyire fogy a ps2,meg hogy nem győzik gyártani stb....!
FIFA 2013 is kijött rá,miközben például a GC-ra már évek óta nincs fifa ha jól tudom! 12 éves gép,és még mindig veszik,csak erre akartam utalni!!
Bár én szeretem a ps2-öt,de nekem favorit a NINTENDO! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!