Arra szeretnék választ kapni, hogy egyes emberekben miért alakult ki az a nézet a macskákról, miszerint önzőek és érdekállatok?
agi: Mintha emberi viselkedést, és józanságot várnál tőlük.
A macskád nem azért veri ki a földet, hogy téged idegesítsen, remélem ez azért tiszta.
Hogy fegyelmezed egyébként?
Én sok mindenre meg tudtam tanítani az enyémeket, amikre nem, ott a környezetet alakítottam át, hogy ne tehessenek kárt.
Kérdező!
Én egy értelmes választ írtam, a kérdésedre válaszolva. Tudományos tényekel alátámasztva, aminek akár utána is nézhetsz, hogy miért nem szeretik sokan.
Nem hiszem hogy attól lennék állatbarát, hogy elfogultan,ömlengve áradoznék a macskákról. A gyerekeket sem úgy szereti az ember hogy nem veszt tudomást a gyereknevelés rossz és nehéz oldalairól, ettől még szereti a sajátjait. Imádom a macskákat,ahogy a kutyákat is. Mindkettő volt és van és lesz is. A kutyákról is tudnék ugyanennyi rosszat is írni ami miatt őket nem szeretik néhányan,és a macskákat igen.
20!
Nem én vettem ezt az állatot. Ha jól emlékszem anyukám fogadta be anno, kiscicaként az utcáról.
valóban, még gondolkoztam is azon, hogy majd később beszerzek még valamilyen macskát vagy kutyát. De mit lehet csinálni? Nem lehet a múltat visszafordítani. De ha a macskám úgy döntene, hogy el akar menni elengedném. Én a ketrecbezárással, még az állatvédők egyes tevékenységeivel sem értek egyet, de őnála nem erről van szó azt hiszem.
23!
Nem zavar, kiváncsi voltam a nézőpontokra.
Ja és azért van néhány dolog amitérdemesnek tartok ha tisztázunk.. :)
Egy: Nem nevelem pici kora óta, ő nem azért ilyen mert az anyjának hisz, csak az utóbbi pár évben foglalkozom vele.
Kettő: nem én adom neki a vacsit, hanem nagyim.
Három: Nem a területhez ragaszkodik, mert a közelmúltban költöztem el a családtól - a macskát otthagyva, ellenére hogy akkor már kezdett kialakulni köztünk a kapcsolat -. Utánam jött. Magától.
Jelenleg kisebb szabályokra tanítom, mint például engedjen előre az ajtóban... :) És ő nem sziámi vagy valami társasági macska. Sima házimacs. De nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen macskája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!