Befeküdt a cicám a szoliba mellém, nem lesz baja?
Nehezen tudom elképzelni a helyzetet, de szerintem egy alkalomtól nem. Valószínűleg nem feküdt benne túl sokáig, hiszen ha túl forró lett volna neki akkor kimászik. Gondolom aludni feküdt be, így a szeme is nagy részt csukva volt.
Szerintem rendben lesz, de figyelj rá, hogy ez többször ne ismétlődjön meg, mert amellett, hogy többféle problémát is okozhat el tudom képzelni, hogy a tapa is leéghet, vagy akár a fülei, vagy az érzékenyebb részek (nem tudom, a macskák bőre mennyire érzékeny, ill. a szőr mennyire védi, de szerintem nem egészséges nekik sem), és a szemének sem tesz ugye jót.
Sült cica xD
Na jólvan :P
Nem lesz semmi baja ennyitől,de többet ne engedd h befeküdjön melléd!!
"A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik!"
Nem gond, tudod mit, fektesd be nyugodtan, minden alkalommal, sőt mindenki vigye a macskát szoláriumozni, mert ezek szerint az használ neki, sőt kifejezetten egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!