Ma ivartalanították a kandúr macskámat. És bepisilt. Mikor fürdethetem meg? (nem túl kellemes a szaga. )
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 13:22
11/14 anonim válasza:
Hát mondjuk az enyémen nem volt gallér ivartalanítás után (fiú cica), de a doki mondta, a szállító kosárból csak este engedjem ki olyan 5-6 fele (délelőtt volt a műtét) akárhogy is sír, inkább fordítsam befele a hordozó ajtaját a falnak, h ne is lásson, mert pihennie kell. Ahol meg lett vágva ott be volt neki ezüsttel fújva,az fertőtlenítette. Sztem ne nagyon törölgesd neki, mert akkor csak leszeded a fertőtlenítőt vagy ha mégis akkor betadinnal kend át a sebet óvatosan....Az én cicómnak szerencsére semmi baja nem volt műtét után a kábaságon kívűl, másnapra már ugyan olyan rossz volt :)
12/14 anonim válasza:
Igen, ilyenkor nagyon boldog lesz az ember egy kis rosszalkodástól. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Most már egész jól van, jön oda, bújik. Már adtam neki enni is, nem hányta ki. Még sokat alszik de ugyanaz a cica aki volt. :) Köszönöm a válaszokat. Betadinnel talán megtörölgetem neki, de mással nem bántom.
2013. jan. 29. 18:22
14/14 anonim válasza:
még az sem kell rá, mert lenyalja! mi nem csináltunk vele semmi, mert magának kezelte. aminek nem örültem az elején, de semmi baj nem lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!