Miért lóg ki néha a macskám nyelve?
Már más cicáknál is láttam ezt, kinél többször, kinél ritkábban...néha csak úgy ül és egy kicsit lóg a nyelve. Azt is hallottam, lehet, hogy fogfájás, de mások szerint egyszerűen csak lóg és kész!!
ui.: próbáltam google-n is keresni, de csak szexoldalakat adott ki :(((
Akkor kifejezetten barátságos, "szerelmes" hangulatban van.
Inkább valami betegség lehet, ha morog (fájdalom vagy rossz közérzet), és lóg a nyelve (rossz izomtónus, rosszullét, vagy hiányzanak az első fogai. Öreg macskának néha azért lóg ki a nyelve.)
14:33, az enyém is!
Bár az is igaz, az enyém már öregecske...ok, másik kérdés, lehet, ezt külön kéne feltennem...hogy tudom megnézni, hogy megvannak-e elöl a fogai? Nem tudom csak úgy elkapni és felhúzni az ínyét, nagyon tiltakozna..vagy ez az egy módja van? (gondolom igen).
amúgy jó a kedve, tehát nincs semmi fájdalma...tényleg mintha csak elbambulna...nem túl okos macska:)))
...de láttam már ismerős macskáját is, amelyik az ablakban ült, lógott a nyelve és elvolt...ismerős szerint órákon át gubbaszt így a legteljesebb nyugalomban.
Különös lények a macskák.
Az sttól függ, hogy mennyire lóg ki a nyelve.
Ha éppen csak "kidugja" , akkor nincs baja, ez "mosdáskor" és kiscicáknál szopizáskor gyakran előfirdul..
Ha nagyon kilóg, akkor lehet, hogy beteg, de akkor ez látszik is rajta.
Egyébként én már láttam kutyamód lihegni is macskát, pl. fialláskor, meg amikor melegben ült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!