Macskának létezik valamiféle fájdalomcsillapító módszer ami otthon házilag is kivitelezhető?
-off-
Nos, ez egy kérdés..
ha az érdekelne, hogyan kell megnyúzni egy fókát gondolom engem akarnának megnyúzni sokan!
De ha azt kérdezném, hogyan használjam a lézerszemem akkor azt hinnétek, hogy én vagyok a superman? :)
-off-
köszönöm a használható válaszokat, ment a zöld jelecske
Ha felhívsz egy állatorvost tud tanácsot adni. Telefonod csak van.
Mi van, ha valaki félreinformál és megmérgezed a macskádat?
Leírom 100x is ha kell, hiába mínuszolod ki!
Felelőtlen macskatartó vagy!
Az állatnak a gyógyszer amit az orvos vizsgálat után ad nem mérgező!
Remélem te saját magad is így gyógyítod, otthoni házilag is kivitelezhető gyógymóddal!
Remélem te sem szedsz fájdalomcsillapítót ha fáj valamid és orvoshoz sem mész soha!
A macskád viszont nem hisz sem a homeopátiában, sem az agykontrollban, sem a gyógyszermentes életben, neki csak fájdalma van. A gyógyszer nem méreg, hanem gyógyszer, és a macskádnak erre van szüksége ha tetszik ha nem.
Nem akarok vitatkozni, de kötve hiszem, hogy mindenkinek van eltéve 20-30 ezer forintja arra az esetre, ha valami baj történik...
Már pedig ha állatot kell orvoshoz vinni, ott sokszor fizetni kell ennyit.
Kérdező: nem olvastam végig az egészet de remélem jól van a cica. Amúgy van gyógyszer, amit kifejezetten cicáknak lehet adni, de sajna nem tudom a nevét, most járok utána én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!