Fájdalomcsillapító 1,5 hónapos babának, létezik ilyen?
Van egy pár.
Vibrucol,
dentinox,
Germicid, Germicid C
Algoflex baby
Nurofen
elég bő a választék kedves de nem irtad mire kellene
Igaz-igaz bocsánat... csak ma délelőtt folyamatosan sír, ha sikerül elaltatni, akkor is látszik a fájdalom az arcán, amitől kb 30 perc után fel is ébred. Tegnap voltunk dokinál, így betegséget kizárnám, de nem tudom mi lehet a baj, csak gondoltam ki kéne próbálni valami fájdalomcsillapítót... vagy hülyeség?
Segíteni szeretnék neki...
Hát ha nem tudod, mi a baja, akkor igen, hülyeség csak úgy gyógyszerezni, lesz ami lesz alapon.
NEm fáj a hasa? Mikor kakilt utoljára?HA szoptatod,nem ettél valami olyat, ami csikarhatja a pociját? front, fog...annyi lehetőség van, de neked kellene kitalálnod, mi a baj.
- Hasfájós, de eddig csak délután 4-5 órától jelezte, hajnal 1-2 ig
- szoptatni sajnos nem szoptatok, így az kiesett
- fog, hát ilyen korán lehet már arról beszélni
- széklete délelőtt volt, normál állagú, kicsit nagyobb mennyiségű, mint az eddigiek
- láza nincs
- pelusa tiszta
- enni nemrég evett
- sétálgatok, masszírozom, tortáztatom, simizem, váltogatom a pózokat...de már tanácstalan vagyok... csak sír és sír, ha elalszik, akkor meg nyüsszög és fájdalom látszik az arcán...
Emiatt gondoltam megkérdezlek titeket, mert máshoz sajnos nem fordulhatok :(
Na, sikerült elaludnia, és most nem nyögdécsel.
Nem adtam neki semmit...mert nem vagyok a gyógyszerezés híve. Kérdésem csupán egy kétségbeesett anyuka kiáltása volt, szoknom kell még az anyaszerepet.
NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGETEKET!!! Mindenkinek adtam egy zöldet, sajnos az a tapasztalatom, hogy vannak akik szeretik leszavazni a másikat, így ezzel próbálok meg hálás lenni nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!