Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Zárt cica alomtálca. Vélemény?

Zárt cica alomtálca. Vélemény?

Figyelt kérdés

Párom szerint ne vegyünk mert bent nem fogja látni hova lép és bele lép a ...-ba:(

Szerintetek?

Csak mert ami most van nyitott minden nap kirugja belőle a kavicsot:((

2013. jan. 15. 09:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szia. Nekünk 30 literes mega tray-ünk van, nagy méretű fajtatiszta cica, a normál fedelesek már kicsinek bizonyultak, a sarokwc is. Lekakilta magát, mert nem fért be guggolva a fedél alá (:D), néha kakis lett a szőre meg a tappancsai is.

Akkora fedeles pedig nem volt, ami ehhez a mérethez való. Annak ellenére, hogy nyitott, ritkán kaparja ki a tartalmát, és mostmár nem is kakás a cica.

2013. jan. 15. 13:53
 12/18 anonim válasza:
Nekem is zárt wc van a cicának, nagyon jól bevált. Egy két napig levettem a fedelét amíg megszokta, aztán megint egy két nap múlva a csapóajtót is rátettem neki, pik-pakk megszokta. :) Praktikus és a szemnek is jól esik . :)
2013. jan. 15. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:

Zárt almunk van, nagyon örülök, hogy ilyet vettünk. Nem szórja szét az almot és büdös sincs tőle, ráadásul normálisan is néz ki.

Lát benne a cica, ne aggódj :)

Az ajtajáról annyit, hogy mi mikor elhoztuk a kis 8 hetes vakarcsokat, féltünk, hogy túl bénák az ajtó használatához, így levettük. Kb. 1 hónappal később úgy gondoltuk, hogy már elég nagyok hozzá, így visszaraktuk. 2-3x áttoltuk a macsekokat finoman az ajtón, megtanulták egyből, hogy mostantól van ott valami. Nem volt mellékakálás vagy hasonlók.

Az új alomba valóban rakj majd egy keveset a régiből, így a szagból tudni fogja a cica, hogy oda kell végeznie.

2013. jan. 15. 23:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es, a magát lekakiló óriásmacskán 5 perce sírva röhögök :D gondolom takarítani nem volt ekkora buli, de köszi, hogy megosztottad! :D
2013. jan. 15. 23:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem is zárt alomtála van a cicának, de az ajtót én is levettem, mert nekem nem tudta megszokni, csak szerencsétlenkedett vele.

Előnye, hogy amikor belelendül a maga utáni kapirgálásba, nem a falat kaparja az alomtálca mellett, hanem a tálca belsejét.

Meg így nem szóródik ki az alom.

2013. jan. 16. 07:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem, nem volt buli :D nedves popsitörlővel vártuk az ajtóban minden alomhasználat után. :) nem akartam, hogy felüljön az ágyra így.
2013. jan. 25. 11:39
 17/18 anonim ***** válasza:
...és utána jöttünk rá, hogy ez nem normális. Ekkor szereztük be a nagywc-t.
2013. jan. 25. 11:39
 18/18 anonim válasza:
100%
Nekünk is olyan van,nem szedtem le az ajtót!Oda vittem a cicát felnyitottam neki,bement,elengedtem az ajtót és rájött hogyan kell kijönni.Azóta használja :)
2013. máj. 17. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!