Zárt cica alomtálca. Vélemény?
Párom szerint ne vegyünk mert bent nem fogja látni hova lép és bele lép a ...-ba:(
Szerintetek?
Csak mert ami most van nyitott minden nap kirugja belőle a kavicsot:((
Szia. Nekünk 30 literes mega tray-ünk van, nagy méretű fajtatiszta cica, a normál fedelesek már kicsinek bizonyultak, a sarokwc is. Lekakilta magát, mert nem fért be guggolva a fedél alá (:D), néha kakis lett a szőre meg a tappancsai is.
Akkora fedeles pedig nem volt, ami ehhez a mérethez való. Annak ellenére, hogy nyitott, ritkán kaparja ki a tartalmát, és mostmár nem is kakás a cica.
Zárt almunk van, nagyon örülök, hogy ilyet vettünk. Nem szórja szét az almot és büdös sincs tőle, ráadásul normálisan is néz ki.
Lát benne a cica, ne aggódj :)
Az ajtajáról annyit, hogy mi mikor elhoztuk a kis 8 hetes vakarcsokat, féltünk, hogy túl bénák az ajtó használatához, így levettük. Kb. 1 hónappal később úgy gondoltuk, hogy már elég nagyok hozzá, így visszaraktuk. 2-3x áttoltuk a macsekokat finoman az ajtón, megtanulták egyből, hogy mostantól van ott valami. Nem volt mellékakálás vagy hasonlók.
Az új alomba valóban rakj majd egy keveset a régiből, így a szagból tudni fogja a cica, hogy oda kell végeznie.
Nekem is zárt alomtála van a cicának, de az ajtót én is levettem, mert nekem nem tudta megszokni, csak szerencsétlenkedett vele.
Előnye, hogy amikor belelendül a maga utáni kapirgálásba, nem a falat kaparja az alomtálca mellett, hanem a tálca belsejét.
Meg így nem szóródik ki az alom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!