Zárt cica alomtálca. Vélemény?
Párom szerint ne vegyünk mert bent nem fogja látni hova lép és bele lép a ...-ba:(
Szerintetek?
Csak mert ami most van nyitott minden nap kirugja belőle a kavicsot:((
Ok:)
Akkor veszek neki csak remélem használja majd az ajtaját is:)
Hogy mutassam meg neki az ajtó használatot?Vagy csak toljam be?:)
Az ajtót a legtöbben leszedik, én is levettem. Féltem, hogy zavarni fogja és egyébként is mikor pisil úgy helyezkedik el, hogy kilóg a farka közben.
Egyébként jó a fedett, van benne elég fény, nem szórja ki az almot és mutatós.
A mi cicánk már felnőttként jött hozzánk, de mivel sokat van bent, ezért vettem neki alomtálcát. Betettem a fürdőbe, beletettem a kavicsot, és mintha mindig ott lett volna, tudta, hogy mit kell vele csinálni. Belement egyedül, és azóta is használja.
Szerintem tegyétek ugyan oda, ahol az előző volt, és csak mutassátok meg neki, ne erőltessétek, nehogy megijedjen, és akkor nem megy bele. Gondolom tudni fogja, hogy mire való.
De ha gondolod még várj pár véleményt, hátha más tapasztalatot is írnak :)
Látja hogy hova lép, ne aggódj. :)
Tegyétek a megszokott helyre, rakjatok át némi használt almot az előző tálcából és szükség esetén vegyétek le az ajtót amíg megszokja.
utolsó mármint zárt wc-t nem láttál?:)
Amúgy ez a baj nálunk is előszobába van és mindent hozunk be a lakásba tiszta trutyi az előszoba van, hogy ka.i is megy ki a földre:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!