Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Befogadtunk egy árva kislány...

Befogadtunk egy árva kislány cicát, kb mekkora korában válik ivaréretté?

Figyelt kérdés
illetve kérdés még h milyen módszerek vannak h ne legyen kiscicája és ne járjon ideakörnyék összes kandúrja. Vagyis a módszereket tudom, műtét, akár gyógyszer, az árak érdekelnének nagyságrendileg h mire számítsunk! És sajnos nem tudjuk megállapítani h mennyi idős lehet, mivel árva ez nehezíti meg az ivarérettség megállapítását. Állatorvos meg egy rakás pénzt elkér azért is h megmondja h mennyi idős lehet... tehát ezért kérdezek ennyit :) remélem tud vki segíteni (vhogy) köszke
2009. aug. 28. 23:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

és még egy kérdés ilyen kis korban nem lehet neki száraz kaját adni vagy csak nem ízlik neki és azárt nem eszi meg?(megjegyzem elég jó kajái voltak eddig maradék csirkecomb párizsi stb szal jó élete volt lehet én rontottam el, vissza lehet szoktatni h ne csak a jó kaját egye meg?)

ez fontos lenne mert nincs mindig csirkecomb...

köszi írjatok!!!!!!!!

2009. szept. 2. 10:10
 12/14 A kérdező kommentje:
egy újabb kérdésem is van,kicsi macskának mint aképen lehet adni száraz kaját vagy csak válogat és nem eszi meg, hozzáteszem idáig maradék csirkecombot párizsit és társait kapott. lehet én rontottam el de most nem eszi a szárazat, vissza tudom szoktatni őt a normál kajára mert nincs mindig csirkecomb. köszi!
2009. szept. 2. 10:12
 13/14 A kérdező kommentje:
oké sikerült kétszer kiírnom mert nem lapoztam bocsi :P
2009. szept. 2. 10:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó fej a ciculitok és még csak olyan 4 hónap körüli lehet.

A szárazkaját megeszi már 2 hónapos korától, csak finnyás. . Próbáld meg beáztatni neki valamiba. Ha úgy sem megy, majd megeszi, ha éhes lesz. Hidd el, hogy mindent megesznek, ha nincs más.

a miénk nagyon finnyás, sajnos az elején elkapattuk, de mostanában keményen bánunk vele, mert csak a macska kaját eszi meg és jön a baba, úgyhogy nem mindig szeretnénk rá költeni, amikor van tök jó maradék is.

Ne szoktasd rá csak egyik vagy másik ételre, mert utána húzgálja majd aszáját a másikra.

Egyébként mi a szárazat csak nasiként rakjuk ki neki, a, az kint van egész nap egy nagy tálban. Néha ropogtat belőle egy kicsit. Rendes kajcsit meg napi 2* adunk.

A legfontosabb, hogy víz mindig legyen neki. Mi 2 helyre is raktunk neki, mert néha a kis lökött játszik és felborítja.

Ha még eddig nem tettétek meg, ideje az első védőoltásnak,kb. 2 hónap múlva már ivarérett lesz kb.

Legyen sok örömötök a cicusban.

2009. szept. 3. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!