Mitől van még mindig hasmenése?
Én probiutikumot adnék neki!
Ezüst kolloidot nem adnék, mert az oké, hogy baktérium és vírusölő hatása is van. De a JÓ baktériumokat, és a vírusokat is kiöli, amire szüksége lenne neki!
Mindkét Vetri-Care készítmény adható macskáknak is, attól függetlenül hogy kutya van a dobozán! :D
A legolcsóbb probiotikus paszta amit találtam ez: [link]
Nagyjából mind olyan 3000 Ft körül van, ez még nem olyan nagy összeg. A joghurt szar, főleg ha cukros. Hát nem tudom egyébként, ha folyton megy a hasa, akkor sem árt neki a probiotikum, mert a hasmenés előbb vagy utóbb úgyis kikészíti a bélflóráját, ez tök logikus. Ez a legolcsóbb dolog, amit meg tudsz tenni érte. Féreghajtót mikor kapott utoljára? Az a baj, hogy ha nincs rá keret, többet nem nagyon tudsz tenni. A vérvizsgálaton és a diétás tápon kívül más már nem jut eszembe... Annyi minden lehet ez egyébként, a hasmenés valószínűleg csak tünete valaminek. A saját cicód oltott? Gondolom a kicsinek nincs kombináltja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!