Miért vakarja véresre a fule korul magát?
Màsfél éves cicàmon azt vettem észre, hogy tegnap szanaszét kaparta a fulénél a bort.
Most voltunk orvosnàl 2 hete, teljesen kivizsgàltàk a borét, szàjàt, mindenét és azt irtak a papirra, hogy minden rendben, se atka, se bolha, se féreg, semmi.
(Persze nyomatom rà a Frontline-t minden honapban és naprakészek az oltàsok is)
Akkor meg mi a baja?
lehet allergiás ekcéma/kiütés ( kajára is lehet allergiás, pl: tápban szója vagy búza, bár ez inkább a kutyákra jellemző)
vagy estleg nem minden ellen hatékony a frontline, szóval lehet élősködő is, amit pl pár napja is elkaphatott más állattól.
Jesszus, remelem azert nem ennyire komoly.
Mindenesetre koszonom, jovo heten megyunk a leukemia ismetlore, akkor mindenkepp megnezetem. Remelem "csak" atkas vagy valami ilyesmi :(
Tapot is ma valtok neki, Purina sterilcatet fogok neki venni, mert egyre rosszabbakat olvasok a Friskiesrol (ami szinten Purina ha jol tudom, de mar besz.rattak, hogy nincs is benne hus).
Remelem elmulik szegenykemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!