Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mire kell odafigyelni, ha...

Mire kell odafigyelni, ha fajtiszta macskát készülök vásárolni, honnan lehet tudni, hogy tenyésztővel vagy szaporítóval van dolgom?

Figyelt kérdés
Ha tud valaki esetleg olyan weboldalt, ahol a tenyésztőknek utána tudok keresni, azt is megköszönném. Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
2013. jan. 8. 22:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hú, mennyi választ kaptam, nagyon szépen köszönöm! A betegségek a legnagyobb félelmeim, mert a kisfiamé lesz a cica. Szeretném ha a lehető leghosszabb kort megérné és a fiam minél később tudná meg, hogy milyen elveszíteni valakit, akit szeretünk. Sajnos a fajtát még nem sikerült kiválasztani, még 4 van versenyben, de egy-két tenyésztőt már felhívtam és nagyon pozitív volt az összkép. Külön hangsúlyozták, hogy náluk csak személyesen lehet lefoglalni a cicákat, mert látni akarják, kihez kerülnek majd és csak személyesen tudják megmutatni a törzskönyveket, egészségügyi papírokat, mindezt kérés nélkül. Én mondjuk olyan tenyészetet keresek elsősorban ahol az ivartalaníttatást is bevállalják (nyilván az én költségemre), hogy ne nekem kelljen utánajárni. Eddig minden tenyésztő azt mondta, hogy a szerződés szerint fél éves koráig ivartalaníttatnom kell a macsekot és nem szeretnék kicsúszni a határidőből.
2013. jan. 14. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!