AngelBones kérdése:
Honnan tudom, hogy a macskám fajtatiszta-e?
Figyelt kérdés
Kaptam egy kiscicát,kb 3 hónapos és nem tudom,hogy fajtatiszta-e.Nekem azt mondták,hogy szürke perzsa,de vannak benn ilyen világos zsemle színű "foltok",pl: nyakkendő,papucs meg egy ^=> ilyen alakú valami a fején.Ez eléggé elbizonytalanít.Hogy állapítsam meg,hogy tényleg fajtatiszta-e?Van ennek valami jele?2012. aug. 29. 12:11
1/10 anonim válasza:
Csak a törzskönyv, garancia rá hogy teljesen fajtatiszta. :)
2/10 anonim válasza:
Az a jele, hogy az előző tulajdonos áthozott neked egy mappát a macskával együtt, amiben a törzskönyve, oltási papírjai és egyebei vannak. Semmilyen más jele nincs annak, hogy egy macska fajtatiszta.
3/10 anonim válasza:
Egyszerű :) ha van törzskönyve akkor fajtatiszta ha nincs akkor nem az.De egy perzsát elég nehéz összekeverni más fajtákkal,bár gndolom nem tenyésztőtől van így aztán ki tudja mit kaptál.Rakj be képet róla.
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából nekem úgy adták,hogy az előző perzsámat megölte a szomszéd és hozott helyette egy másikat,de nem volt törzskönyvezve,viszont úgy viselkedik,mint egy perzsa.képet is tudok róla rakni,de csak holnap.
2012. aug. 29. 12:24
5/10 anonim válasza:
Mi az,hogy megölte a szomszéd?????
Attól mert nyugis mint egy perzsa még nem jelenti azt,hogy fajtatiszta.
6/10 anonim válasza:
És ha nem az, akkor már nem is kell?
7/10 A kérdező kommentje:
Hát hogyne kellene 6. válaszoló???Csak tudni szeretném.Olyan nagy baj ez?
5. válaszoló: a cica bolhás volt és azt mondta a szomszéd,hogy tud adni nekünk bolhairtót,ne vegyük meg feleslegesen.Porciózva adta,de azt elfelejtette közölni,hogy az a bolhairtó CSAK kutyákra való!Szegény cicám nagyon sokat szenvedett,mire feladta és rengeteg gyógyszert kapott,de nem bírta a szíve :'(
2012. aug. 29. 12:53
8/10 anonim válasza:
Nagyon sajnálom,de elképzelni se tudom,hogy egy felelős gazdinál egy benti perzsa ,hogy lesz bolhás azt meg pláne,hogy a szomszéd ad rá szert,de meg se kérdezed,hogy mi az..
9/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt megkaptam nem benti cica volt :( én meg bíztam a szomszédban.
2012. aug. 29. 13:10
10/10 anonim válasza:
(Az emberi gyógyszerekre sem véletlen van ráírva az az unalmas maszlag, hogy "ezt a gyógyszert kezelőorvosa Önnek írta fel, akkor se adja át másnak, ha tünetei megegyeznek az Önével"...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!