A képen látható macskáknak mi a fajtájuk? Mi a nevük?
Figyelt kérdés
Lehet hogy a két macska nem ugyanolyan, ez esetben mindkét fajtát tudni szeretném. (tetszik, és sztem jellegzetes a kerek pofijuk :) )
2013. jan. 8. 18:15
1/7 anonim válasza:
AZ első az brit rövidszőrű. A másodikban nem vagyok biztos, olyan skót lógófülűs, de mégsem.
2/7 anonim válasza:
A második képen lévő cica fajtát én is szivesen megtudnám, mert olyan szeretnék. (:
3/7 anonim válasza:
Az első szerintem brit rövidszőrű vagy házicica.
A második talán skót lógófülű,de én sem vagyok benne biztos.
4/7 Mecse válasza:
A második cica az egy scottish fold(nak tűnik nekem), azaz skót lógófülű, a képen egy kölyök van, akinek még most kezd el "behajlani" a füle, mivel nem hajlott, hanem egyenes füllel születnek.
Felnőtt korára ilyen lesz a füle ; [link]
A hajlásnak fokozatai vannak, van olyan cica akinek rendkívüli módon rásimul a koponyájára a füle felnőtt korára, ettől olyan lesz mintha nem is lenne fülkagylója, de van amelyiknek jobban elválik tőle és inkább baglyosan néz ki tőle. Egyébként gyönyörű, masszív cicák.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jan. 9. 00:39
6/7 anonim válasza:
Az első brit cica, a második szerintem is skót lógófülü cica. Tudom, hogy ugyanazokat mondtam, mint amit a többiek, de azonos véleményen vagyunk. :)
7/7 anonim válasza:
az elso 100% hogy csincsilla perzsa a masodik pedig skot logofulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!