Ajánlanátok olyan macskakaját, ami olcsó, de jó?
Ahogy már írták, a drága hosszú távon olcsóbb, mivel -kevesebb kell belőle naponta;- többet hasznosít belőle= kevesebb a kaki = kevesebb alom;- és talán a lehetséges betegségeket is minimalizálhatja.
Mivel a macska ragadozó, ezért állati fehérjére-főként húsra van szüksége.Az pedig sajna drága.. Olcsó tápban ezért nem nagyon van hús.
Általánosságban elmondható, hogy a szupermarketes tápok nem jók, a diszkontos- dm /rossman/ müller-eseknél pedig meg kell nézni az összetevőket, ott lehet találni elfogadhatókat.
Száraz mellett nedves táp is kell a cicáknak, mert nem isznak eleget!!
Szárazból egész jó még: josera,chicopee,matisse,susa cat,cat chow
Nedvesből ebben a kategóriában a legjobb az aldi-s shah konzerv 60% hússal és semmi cukor, gabona, ízfokozó, tartósítószer - 160 Ft. Ill. a dm dein bestes konzervből egy-két fajta.
Nálunk a száraztáp az nagyon drága (de nekünk bejött és napi adagja 130Ft-ra jön ki), konzervből az aldis és a tasakosból shah in sauce (és pluszban nagyon jó konzervek is néha- a nyers hús mellé).
Húh.. Hát, az az igazság, h eddig én is adtam a cicáknak Mollit, de az a pár % hús nem volt túl biztató.
A 12. válaszolótól kérdezném, hogy a lidl-ben is van jó márkájú aszpikos/konzerv? Nálunk sajnos nincs Aldi..de a dm-be mindenképp benézek!
Köszönöm szépen a segítséget!
Olcsó alatt azt értem, hogy elfogadható, jó minőség (pl konzervesnél 50-60 % hús) de a legalacsonyabb ár. Tehát, olyan tápok, amik már minőségi, jó tápok, de a lehető legolcsóbbak. :)
tejbegrizt a macskáknak.
Kis fahéjjas cukorral.
Ugy láttam itt az kajojják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!