Alphazooból (vagy Fressnapfból) milyen jó macskaalmot ajánlanátok?
Az én macskáim a szilikonosat nem szerették. Az egyik inkább keresett másik pisilő helyet magának, de nem ment bele. Ráadásul amit én vettem, az a szegokat sem szívta el és nagyon hamar kellett cserélni.
A csomósodós almot jobban szeretik. Bár a kérdés nem ez volt, de én Aldi-s almot szoktam nekik venni, ez vált be a legjobban. 2 hétre elég a 3 macskámnak a 10 kg alom és nem is olyan drága, 749 Ft. Nagyon jól csomósodik, a szagokat is elszívja.
Fressnapfból, premiere excellente illatosított alom. Kiváló, nagyon jól csomósodik, és mindig nagyon jó illatú!
Csak ajánlani tudom!
Vicust tudnám ismételni, Premiere Excellent bentonit alapú alom, remekül csomósodik, szagmegkötés tekintetében kiváló, nagyon visszafogott módon illatosított ami a cicát nem taszítja, embereknek pedig kellemes, tehát nem megy a macska rovására az hogy az emberek nem éreznek kakiszagot.
Szilikonost is használtam, abból a Kingstar-t, amire hivatott volt azt remekül véghez vitte, nem voltak szagok, szívta a nedvességet, szóval ezt tudom mondani ha szilikonost akarsz. Nekem az volt ebből aminek alapból nem volt illata.
Azért váltottam mert nekem nem tetszett hogy a pisit benne lehet hagyni -amit ugye kérdeztél is- igen azt benne lehet hagyni mivel a kis kristálykák felszipkázzák, és besárgulnak tőle. Tényleg félelmetes mondjuk hogy mennyit fel bírnak szívni, csak nekem nem tetszett ez a módszer :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!