Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet azt a problémát...

Hogyan lehet azt a problémát megoldani, amikor egy lakásban kandúr (jelölős) cica és pici baba lakik együtt?

Figyelt kérdés
Bármikor jelölhet a cica, és a baba meg mászik!
2009. aug. 27. 10:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Másik cicát is csak tükörben lát! :)
2009. aug. 27. 18:48
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

nyilván elsődlegesen nem azért ivartalanitattnád, hogy ne legyen kiscicája, hanem hogy a babád ne macskaspermában fürödjön...

de azt hiszem ez bárki megtenné a gyerekéért, hogy ivartalanitja az állatát,ilyen okok miatt.

2009. aug. 27. 19:12
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha biztos vagy benne, hogy egy kiscica sem született tőle, akkor biztosan állandóan lakásban van. Ha nem engeded szexelni, akkor mi értelme van annak, hogy ivaros?
2009. aug. 27. 19:22
 14/26 anonim ***** válasza:
79%

Három lehetőséged van:

1. Ivartalanítod a cicát.

2. Megszabadulsz a cicától.

3. Kockáztatotd a kisbabád egészségét.

Dönts a szíved szerint.

2009. aug. 27. 22:11
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kismama!

Hiába akarja mindenki itt, hogy ivartalanísd a macskát, mert akkor nem fog jelölni, ez így nem igaz. Nekem is 3 évesen lett ivartalanítva a kandúr macskám és azóta is jelöl, folyamatosan verekszik, csavarog mintha nem történt volna semmi. Ő ki-be járós, de sajna nem csak kint jelöl hanem lakásban szinte mindenhol. Szörnyű. Még irigyellek is, hogy neked csak ilyen kevés helyre jelöl. Nálam a függönyt, a szekrényt, a rádiót, a bútorokat, a teadobozt (ami a konyhapolcon van) szinte mindent szétpisil, és nem tudok semmit sem tenni ellen, max. annyit, hogy becsukom az ajtókat és non-stop takarítok utána. Szóval sajna semmit nem tudsz már tenni ez ellen, ha kiivartalanítod akkor sem lesz sokkal jobb. Megis értelek, hogy eddig miért nem ivartalanítottad. Testvéremnek van egy perzsa macskája, aki szintén benn lakásban lakik már 3 éves és nincsen kiherérve, ugyan ő nem is jelöl, csak tudnám, hogy miért nem. Sok kitartást a takarításhoz és kövesd az orrodat, úgy megtalálod a jelöléseket.

2009. aug. 28. 01:16
 16/26 anonim ***** válasza:
83%

Kedves előttem szóló és kérdező.

Valóban, ha nem ivarérés után ivartalanítod a macskát akkor előfordulhat, hogy megmarad a jelölő szokása. De nem biztos. Én ezt a lehetőséget nem hagynám ki.

A másik oldala a dolognak. Nekem volt olyan ismerősöm, akinek ivaros macskája volt. Hát nem szívesen mentünk hozzá. Ő nem is érezte, de az egész lakásban lehetett érezni. Pedig takarított.

Ezért szokás ivaréréskor ivartalanítani a macskát, mert (főleg egy lakásmacskánál) semmi értelme, hogy ivarnak hagyd, csak hátrányod származik belőle, és a macskának is.

Neked, kell döntened, de én egy percig nem gondolkoznék, hiszen a műtét egy lehetőség, ami lehet, hogy sikerül ilyen szempontból.

2009. aug. 28. 07:20
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom, minek kellett lehúzni, hogy nem hasznos a válaszom, mivel csak a saját valós példámat írtam le, mivel szegény kismama is ilyen vagy hasonló hozzászolást várt, ami valós, gondolom, akik ivartalanítás mániásak azoknak szerintem még macskájuk sincsen, de melegen kívánom nekik,hogy járjanak majd úgy ahogyan én és aztán majd papolhatnak, hogy igy az ivartalanítás meg úgy de jó..
2009. aug. 30. 01:33
 18/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó melyik válasz volt a tied?
2009. aug. 30. 10:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező,a "kedves kismama válasz volt az enyém, amire mindenki lehúzott, pedig csak az igazat írtam meg, hogy nem minden esetben, célravezető az ivartalítás

főleg kifejlett, idősebb macskán, ezért írtam le az esetemet

2009. aug. 31. 11:44
 20/26 A kérdező kommentje:

Szia!

Én ezt a választ nem is láttam! Elküldenéd privátba? Érdekel mindenképpen! Köszönöm!

2009. aug. 31. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!