Kilien kérdése:
Hol vehetnék bengáli macskát, és normális lenne egy sziámi mellé?
Figyelt kérdés
van egy sziámi macskám így néz ki, körülbelül: [link]
jó lenne szerintetek egy bengáli macska egy ilyen cica mellé,ja és hol találhatok bengáli kandúr macskát létci segítsetek.
2013. jan. 5. 12:43
1/7 A kérdező kommentje:
bocsi,lépjetek a web oldalra és a sziámi gombra,köszi.
2013. jan. 5. 12:46
3/7 Vicuska87 válasza:
Szaporítani akarsz?
Ha nem, akkor keresges a netem, vannak kiváló tenyésztői ennek a fajtának is. Egy kiscica, olyan 130.000-nél kezdődik árban!
4/7 anonim válasza:
Ne tedd, a sziámi jó eséllyel lelki beteg lenne a bengáli macskától. Nagyon érzékeny lelkületű macskafajta.
5/7 anonim válasza:
Nekem is sziámi macskám van. Már 19éves. Nem tudom neked mióta van, de szerintem is igaza van az előző hozzászólónak. Az enyém tuti befordulna, alapból féltékenyfajta macska.
6/7 Magdi270 válasza:
A bengali macska egy aktív macska éjjel nappal ugrál maszkal vadászik !
Vad macska !!!
Nem hazi lehet hogy meg tépné :-(
Nekem van néha minket sem enged a saját közelébe igazából vagy ugyan ugy bengalival jo ha van de más fajal nem ajánlott :-(
7/7 anonim válasza:
nem tudom döntöttél e, nekem sziámi-bengáli keverék cicám van, imádni való a drága, szülőknél pedig igazi a szerelem, apa a sziámi anya a bengáli de azok folyton egymás nyakán lógnak, össze bújva alszanak, együtt csinálnak mindent, szerintem egyedfüggő lehet :) kisfiamnál inkább bengáli jellem a dominánsabb de van egy mentett sziámi keverék kislányom, vele sincs probléma, még néha túlpörgi a bengálit is :D bár szerintem érdemes lenne akkor bár nem szép ilyet mondani de ha már sziámi cicád nem lesz akkor hasonló korúakat befogadni akkor nem lesz gond, bengáli-sziámi keverékem 3hónaposan került hozzám a sziámi keverék még pici korában de akkor volt 2hónapos, így hogy együtt nőttek fel nem volt soha probléma, de lehet egy idősebb sziámi már kevésbé tolerálná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!