Macskának humoros, "elmebeteg" név?
Figyelt kérdés
Nagyon nem tetszenek a hétköznapi, snassz állatnevek (Mirci, Cirmos, Bandi és társai) Olyan nevet keresek, ami lehet akár egy jól hangzó hétköznapi tárgy, vagy akár egy vicces kifejezés is. Ha lehet, 2 szótagos legyen. Köszi!!2013. jan. 4. 18:30
11/26 anonim válasza:
Seprű, Prézli, Pemzli, Létra, Rumli. Póker.
15/26 anonim válasza:
Én cicusom Póker, de gondolkoztam még a Jokeren, a Dominón és a Banditán. :)
16/26 anonim válasza:
ja, és legtöbbször csak simán macskának hívom
19/26 anonim válasza:
az én macskámat Csimpinek hívták:)
Nem tudom, hogy south parkban mennyire vagytok otthon, de abban volt egy rész,amiben benne volt a ritmikus csimpifon, és valaki a mi házunknál kidobta a kiscicát, és amikor megláttam, rögtön a ritmikus csimpifon jutott róla eszembe, mert tökre úgy nézett ki, és ezért lett ez a neve. de mindenkinek tetszett a név,meg nevettek rajta, mert hát a csimpi alatt egy bizonyos férfi testrészt is szoktak érteni, ezért komikusnak is hatott, amikor az udvarban kiabáltam, hogy csimpiii, gyereee cicc!:D
20/26 anonim válasza:
Ki ez a rosszindulató lepontozó? Nem szégyelled még magad eléggé? Pl. az utolsó válaszban mi a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!