Ez csak egy vicc, ugye?
Nagyon betegnek kell lenni ahhoz, hogy ilyesmivel vicceljenek.
Tarkón lőném ezt az elmebeteget, az biztos, de mivel nem vagyok egy hiába-cselekedő-fajta, előtte elbeszélgetnék vele egy picit. Sőt, nem is beszélnék hozzá, csak megvárnám, míg elmondja a fejében lévő gondolatoklat a macskája megzabálásáról. Aztán majd valaki elintézi helyettem :)
A macska is csak húsból van. Más nemzetek azon botránkoznak meg, hogy mi sertést vagy szarvasmarhát eszünk. Mindenkinek a saját joga eldönteni, hogy mit fogyaszt.
Amúgy szerinte kamu csak fel akarja hívni magára a figyelmet.
Azokat az állatokat, amelyeknek nevet adunk, többnyire nem esszük meg, mert amíg élnek, társként kezeljük őket és érzelmileg kötődünk hozzájuk.
Azt tényleg el kell fogadni, hogy vannak olyan kultúrák, ahol megeszik a macskát, kutyát, tengerimalacot.
Egy haszonállatot mi választ el egy háziállattól? A disznó is egy nagyon értelmes jószág, mégis finom, valaki pedig kismalacokat tart a lakásban.
Mi a különbség két olyan karám között, ahol cuki bocik szaladgálnak vagy cuki kiskutyák, név nélkül, sorszámmal, árcédulával?
Vagy a kóbor macska és a városi galamb között mi a különbség ebből a szempontból?
Az természetesen elítélendő, hogy olyan helyen, ahol nem szokás a macskaevés, macskát esznek, hiszen annak a cicának van valószínűleg gazdája, érzelmileg kötődnek hozzá, az embereket taszítja a megevésének a gondolata. Én a holland "művésznőn" lepődtem meg, aki a macskájából helikoptert csinált. Tudom, hogy az már csak porhüvely, de én sem tömetem ki a nagymamámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!