Szerintetek ez jo otlet? Vagy van bekesebb megoldas?
Nagymamammal elek, egy pesti alberletben. Az elottunk levo alberlonek sok cicaja volt, es osszebudositettek mindent, ezert a foberlo nem engedi a haziallatot a lakasba. En amiota az eszemet tudom, volt macskam vagy kutyam, de miota itt elunk, nincs. Azt tervezem, hogy szerzek egy kiscicat, mamanak azt mondom, hogy talaltam, o megsajnalja, es felole maradhat, a foberlo elol pedig majd mindig elbujtatom, pl. :ameddig itt van, kiviszem. Egy honapbann egyszer jon csak, szoval meg tudnam oldani. Szerintetek mennyire szemet otlet? Persze , vigyaznek a tisztasagra, de ezt nekem nem kell elmondani, hisz eddig is volt macskam. :)
14/L
Esetleg akkor lehet, ha nem bútorozott a lakás és nincs tapéta, vagy erős tapéta van. Pl. ha a kanapéban kárt tesz, az nem lenne valami jó, vagy tapétában, függönyben. Ezenkívül az ablakokra is kell rács, azt észre fogja venni a főbérlő, anélkül meg nem lehet macskát lakásban tartani, csak ha nagyon vigyáztok, nem nyitjátok ki az ablakokat. A szaggal nem lenne gond, ivartalanított, ápolt macska nem büdös.
Nekem volt macskám albérletben úgy, hogy nem tudtak róla, de tudtam, hogy nem fogok sokáig ott lakni, egy évig terveztem. A főbérlő összesen egyszer jött. De így is elég rossz volt, főleg nyáron, hogy nem lehetett kereszthuzatot csinálni, és csak egy ablakon volt rács, azon is izgultam, ne vegye észre. Saját bútorok voltak, festett fal.
Így gondold meg! Meddig tervezitek, hogy ott maradtok? Vagy inkább keressetek egy olyan albérletet, ahol megengedik a macskát vagy beszéljétek a főbérlővel, nehogy ki keljen tenni a macskát, amikor már megszokta a helyét, az senkinek se lenne jó.
1.: ez egy hosszu tortenet. anyammal "nem jovok ki", apamnak meg van masik csaladja.
2.: ki is rakhat minket, ha lebukunk?:o erre nem is gondoltam.:/
3.: szerintem is a legjobb lenne, ha meg tudnank vele beszelni, de mama szerint hajthatatlan..:/
Én biztos, hogy megbeszélném a főbérlővel!
Ha észreveszi, mert ugye bármiről észre veheti, akkor ténleg kirak titeket onnan, annyit nem ér egy macska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!