Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerintetek ez jo otlet? Vagy...

Szerintetek ez jo otlet? Vagy van bekesebb megoldas?

Figyelt kérdés

Nagymamammal elek, egy pesti alberletben. Az elottunk levo alberlonek sok cicaja volt, es osszebudositettek mindent, ezert a foberlo nem engedi a haziallatot a lakasba. En amiota az eszemet tudom, volt macskam vagy kutyam, de miota itt elunk, nincs. Azt tervezem, hogy szerzek egy kiscicat, mamanak azt mondom, hogy talaltam, o megsajnalja, es felole maradhat, a foberlo elol pedig majd mindig elbujtatom, pl. :ameddig itt van, kiviszem. Egy honapbann egyszer jon csak, szoval meg tudnam oldani. Szerintetek mennyire szemet otlet? Persze , vigyaznek a tisztasagra, de ezt nekem nem kell elmondani, hisz eddig is volt macskam. :)

14/L

2013. jan. 2. 17:06
 1/9 anonim válasza:
Hát nem rossz,de vigyázz azért és sok szerencsét,amúgy miért a mamádnál élsz?
2013. jan. 2. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem tartom jó ötletnek. Bármi módon "lebukhattok" és a tulajdonos ki fog tenni benneteket, netán még kártérítést is akar a (szerinte) okozott kárért. Inkább próbáljátok rávenni a tulajt, hogy engedje próbaidőre a cicát. Ha belemegy, utána már nem fogja kitiltani.
2013. jan. 2. 17:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tűnik rossz ötletnek,de azért próbáld megkérdezni a főbérlőt.
2013. jan. 2. 17:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg akkor lehet, ha nem bútorozott a lakás és nincs tapéta, vagy erős tapéta van. Pl. ha a kanapéban kárt tesz, az nem lenne valami jó, vagy tapétában, függönyben. Ezenkívül az ablakokra is kell rács, azt észre fogja venni a főbérlő, anélkül meg nem lehet macskát lakásban tartani, csak ha nagyon vigyáztok, nem nyitjátok ki az ablakokat. A szaggal nem lenne gond, ivartalanított, ápolt macska nem büdös.

Nekem volt macskám albérletben úgy, hogy nem tudtak róla, de tudtam, hogy nem fogok sokáig ott lakni, egy évig terveztem. A főbérlő összesen egyszer jött. De így is elég rossz volt, főleg nyáron, hogy nem lehetett kereszthuzatot csinálni, és csak egy ablakon volt rács, azon is izgultam, ne vegye észre. Saját bútorok voltak, festett fal.

Így gondold meg! Meddig tervezitek, hogy ott maradtok? Vagy inkább keressetek egy olyan albérletet, ahol megengedik a macskát vagy beszéljétek a főbérlővel, nehogy ki keljen tenni a macskát, amikor már megszokta a helyét, az senkinek se lenne jó.

2013. jan. 2. 17:29
 5/9 A kérdező kommentje:

1.: ez egy hosszu tortenet. anyammal "nem jovok ki", apamnak meg van masik csaladja.

2.: ki is rakhat minket, ha lebukunk?:o erre nem is gondoltam.:/

3.: szerintem is a legjobb lenne, ha meg tudnank vele beszelni, de mama szerint hajthatatlan..:/

2013. jan. 2. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
4.: fel eve lakunk itt, es valoszinuleg amig nagykoru nem leszek, itt maradunk. sajat butorok vannak, sajat fuggony, mi festettuk ki a falat, szunyoghalo van az ablakokon, amiket viszont a foberlo csinaltatott nemreg. 4 emeletes tegla haz, nem panel. foldszinten lakunk. az ablakot csak resnyire nyitjuk altalaban, vagy bukora.
2013. jan. 2. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
A sima, nem fém szúnyoghálót könnyen kitépheti. Ha bukóra nyitjátok, akkor nem éri el. Földszinten is vigyázni kell, mert kiugrik és elszalad, nem talál haza, kiengedni meg nem szokás lakásból a macskát, te se tedd. Az jó, hogy saját bútorok vannak, de inkább beszéld meg előre mindenkivel, az a biztos, mert valóban ki is tehetnek, ha lebuktok, hogy a tudta nélkül van bent állat.
2013. jan. 2. 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:
a szunyoghalonk fem.:) amikor jonne az alberlo, kivinnem setalni, vagy valami. ugyis max 10percet szokott itt lenni, es havonta egyszer. megeri?
2013. jan. 2. 17:44
 9/9 Vicuska87 ***** válasza:
51%

Én biztos, hogy megbeszélném a főbérlővel!

Ha észreveszi, mert ugye bármiről észre veheti, akkor ténleg kirak titeket onnan, annyit nem ér egy macska!

2013. jan. 2. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!