Nem is jön ki olcsóbban a prémium macska kaja?
Figyelt kérdés
Azt hiszem az én macskáim nem tudják elolvasni a gyakorikerdesek.hu-t, mert itt mindenki azt írja, hogy a prémium kajából kevesebb kell nekik. Én prémiummal etetek, mert megtehetem, de őszintén akkor sem voltak semmivel sem rosszabb állapotban a macskáim, mikor nem prémiumot ettek ráadásul ugyanannyi idő alatt betömik, mint a sima reklámozott mindenféléket. Lehet el kellene olvastatni velük valahogy, hogy napi "fél marékkal" be kell érniük? A macskáim se nem férgesek, se nem dagadtak, egyszerűen ugyanannyi kell nekik a prémiumból is mint a reklámosból. Hogy is van ez? Jó, hogy nincs benne színezék sem meg miegymás persze, hogy nem árt neki, de minek vakítani a népet, hogy kevesebb is elég?2009. aug. 25. 16:30
11/11 anonim válasza:
Ráadásul egészséges is lesz és ez a lenyeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!