Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák miért ilyen aranyosak?

A macskák miért ilyen aranyosak?

Figyelt kérdés

#macska #pénisz #hókamóka
2012. dec. 24. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem aki ennyi negatív dolgot ír egy cicáról annak még nem volt igazi kedves macskája.Nekem kettő van,az egyik valóban érdek cica,nem sokat foglalkozik a saját világán kívül mással,de akkor is szeretem.Megvan a saját kis "személyisége" ami miatt szeretjük.A másik cicám meg pont az ellentéte,ő nagyon ragaszkodó,mindig az emberen van,a fejemnél alszik,vagy a páromon:DNagyon örülök,hogy a csald tagjai lettek.:)
2012. dec. 25. 08:26
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
azok a kulcsszavak,vagy mik...xd OMG.:D
2012. dec. 26. 23:29
 13/14 anonim válasza:

Kedves macskautálók, ment a lepontozás. Úgy is túl sokan vagytok.

A kérdezőnek: Mert ilyennek születtek.

2013. jan. 2. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon aranyosak, és kedvesek.

Az hogy kicsit önzőek, az nem baj sőt....

Egészséges én képhez szükséges, hogy ha másik mellet élünk, akkor se veszítsük el saját magunka.

Sok ember tanulhatna a cicáktól.

Akit zavar, hogy önállóak, szerinte, azok az emberek megpróbálják uralmuk alatt tartani az embereket. Macska ezt nem tűri, így nem is szereti őket.

2015. okt. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!