Én nem hiszek ebben a babonában. Nekem is van fekete cicám, nagyon aranyos, külön kis egyéniség (mint minden macska).
2010. júl. 19. 12:22
2/11 anonim válasza:
Minden macsek aranyos!!=)Legyen akár fekete..,én sem hiszek ilyen babonákban!!
2010. júl. 19. 12:23
3/11 anonim válasza:
Nagyon aranyosak,a mi cicánk is fekete ,a neve Maffia .Nagyon szeretem és nem hoz szerencsétlenséget.Nagyon kedves kis barát.
2010. júl. 19. 12:23
4/11 anonim válasza:
ugyan olyan cukik mint a többi cicák:) egyszer volt egy fekete macsom kék szemekkel istenem azokkal a szemekkel úgytudott nézni mint a shrekbe a cica:D szal semmi bajom velük és nagyon édesek bár én akk is inkább szürkecsíkos cica fehér pocival fan vagyok:D mivel most ilyenem is van:D és imádom^^
2010. júl. 19. 12:24
5/11 anonim válasza:
szia! egyszerűen imádom a fekete cicókat. 20 év alatt a 3. fekete cicám van.mindegyik különleges egyéniség.sajna az elsőt 12 éves korában megölte egy kutya:( a második is
meghalt, de nem tudjuk, hogyan csak nem jött haza egyszer...:(
a mostani 7 éves szuperszexi, igazi macskanő:))
okos, előkelő, de minden reggel bújik mellém "anyázni"
cuclizza a pizsimet, és alszik rajtam egyet.
van még egy vörös cirmosom és egy hamuszínű gyönyörűségem is.
üdv-cicás-
2010. júl. 19. 12:49
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-) Én nekem is van egy fekete cicusom és nagyon kicsi!! Nekem a macskáknál a feketék a kedvenceim!!
2010. júl. 19. 17:27
7/11 anonim válasza:
a fekete cicák olyan aranyosak! :D 1 cica sincs ami csúnya vagy rossz lenne! :D amúgy. a babona hülyeség, sőt! egyszer olvastam hogy állítólag a fekete macskák gyógyító hatásúak! :D szerintem inkább ennek hiszek mint egy babonának!:)
2010. júl. 20. 01:53
8/11 anonim válasza:
Persze, hogy aranyosak. Nekem egy fekete hosszú szőrű kandúrom van, soha életemben nem szerettem ennyire még cicát. Nagyon beszédes, ragaszkodó, kész főnyeremény.
2010. júl. 20. 08:17
9/11 anonim válasza:
Biztosan igaz,hogy gyógyító hatású.Legalább is lelkileg minden képpen.Ha megölelem,símogatom a kiscicám,attól mindíg megnyugszom,jó kedvem lesz.Ad egy kis biztonságérzetet,erőt is a jelenléte.Pedig fekete a kis drága.Bár szerintem mindegy,milyen színű egy cica ,mindegyik nagyon szeretetre méltó.
2010. júl. 20. 22:22
10/11 anonim válasza:
Apával babonásak vagyunk, de sose mondtunk olyat hogy nem aranyosak mert szerencsétlenséget hoznak!Csak visszafordultunk autóval ha átment egy az úton:P
De apa épp ezért adott nekem fekete macskát,mert hogy így már nem kell félnie xD
Szerintem nagyon kis aranyosak=] Főleg mikor telihold van és ül oldalra fordulva mint egy boszorkány macskája=D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!