Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Azt akarom kérdezni hogy mit...

Azt akarom kérdezni hogy mit csináljak a macskámmal mert kétpercenként kimegy a főútra és elcsaphatja egy kocsi. De ezt csak néhany napja kezdte csinálni mit tegyek? Valahogy le tudnám szoktatni erről? (amúgy fiúmacskám van)

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 12:18
 1/9 anonim válasza:
10%

Szerintem nem nagyon tudsz vele mit csinálni, mert a macskák eléggé önfejűek, nehezen idomíthatók, ha még pici akkor is nehezen menne a betanítása. Nem igazán tehetsz ez ellen semmit, hacsak nem bezárva tartod a házban.

Üdv. T.

2009. aug. 24. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy néhány napja mi változott meg a környezetében, vele vagy a környéken. Szóval, hogy mitől változott meg a viselkedése. Mennyi idős és ivartalanított?
2009. aug. 24. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalaníttasd. Sokkal nyugodtabb lesz, kevesebbet mászkál majd. Inkább egy műtét, mint elüsse egy autó, nem?
2009. aug. 24. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Ivartalaníttasd, bár ettől az esze nem fog megjönni, csak a kódorgási kedvét lohasztod le. Gondolom, nő után menne. Addig meg természetesen zárd el, ne kockáztass.
2009. aug. 24. 12:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Először is nincsen ivartalanítva és kb 6 hónapos
2009. aug. 25. 11:30
 6/9 A kérdező kommentje:
mennyibe kerülne egy ilyen műtét?
2009. aug. 25. 11:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha mindig kimegy az útra akkor előbb utóbb el is ütik ivartalanítsd én ezt tudom ajánlani
2009. aug. 25. 19:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Kijárós cicát minden esetben ivartalanítani kell a nem kívánt szaporulat megelőzése, a szökések és a brutális verekedések miatt, amit a kandúrok rendeznek egy tüzelő nőstény cica miatt. Az már csak bónusz, hogy így ivarszervi daganata sem lehet már. Szóval mindenképp megéri megcsináltatni a műtétet, 5-10 e ft körül van, helytől főggően és másnapra kutya baja lesz a kandúrodnak.
2009. aug. 26. 09:58
 9/9 A kérdező kommentje:

Hát úgy néz ki hogy ivartalanítani kell mert elég sokszor

meglátogatja a főútat.

Amúgy meg nem érdekel mennyibe kerül mert ha így meégvédhetem a veszélyektől akkor az minden pénzt megér.

2009. aug. 27. 10:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!