Mi lehet a baja a cicánknak?
Reggel úgy jött haza, hogy dűlöngélt, mindennek nekiment, szétcsúsztak a lábai. Nagyon jól evett, ivott is rendesen, aludt egy nagyot, majd megint evett-ivott és most megint alszik, de a dűlöngélő járás megmaradt. Nem fájlalja semmijét. A dolgát is elvégezte, széklete és vizelete is rendben.
Délután tudom orvoshoz vinni, de gondoltam addig itt is érdeklődök, hátha tud valaki valamit mondani, hogy mi lehet a baj.
BBB123
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, nem mondta, csak végigtapogattam, mert azt hittem esetleg elütötték (ez mostanában gyakori az utcánkban) de nem jelezte, hogy így fájna valamije. Azért a macskák is jelzik, ha fáj valamijük, ha másból nem a viselkedésükből látszik. Ő "csak" tántorog, de például ugyanúgy játszik a labdájával mint eddig, csak most nehezebben kapja el, mert nem tudja teljesen irányítani a mozdulatait.
Sajnos csak délután vagy estefele tudom elvinni orvoshoz, addig marad a várakozás. :(
A lényeg, hogy elviszed, a mindenképp dicséretes, sokan nem teszik.
sajnos a belsősérüléseket nem tudják úgy kimutatni, mint pl. a lábtörést.
Vigyázz rájuk, bár nem tudom hogy, ha kijárós, benne van a pakliban, hogy elütik.
Szegény :(
A mérgezés szerintem sem kizárható. Mindenképpen vidd orvoshoz . És írd meg ha jobban van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!