A cicánknak vmi baja van már második napja. Nem eszik, nem iszik semmit nem fogad el! Mi lehet a baja?
Te jó isten! Miért nem tudsz érte menni? Azonnal hozd ki a ketrecből, mindenféle fertőzést összeszedhet, nekem is így pusztult el három cicám (bár ők önszántukból mentek be)!!!!
Vidd orvoshoz, akármi baja lehet, ha nem tudod egyben kifizetni, akkor kérj részletfizetést, biztos engedik.
Az anyósodat meg csókoltatom!
Hozd ki a cicát mindenképpen!!!!!
az állatorvosok sürgős esetben általában megengedik, hogy ne rögtön fizesd ki az egészet, hanem később. felveszik az adataidat biztos ami biztos alapon, és később részletekben fizetheted. akinél oltattátok, annak megvan a telefonszáma, nem? (ugye legalább veszettség ellen oltva van?)
sajnos az is lehet, hogy már nem él a cica vagy élet-halál határán lebeg ( ha mérgezés, akkor nem valószínű, hogy él még)
Mérgezésnek rengeteg jele lehet de így, hogy nem is látod a cicát... Ha minden sz.r oda van pakolva, hogy a fenébe zárták be?
Menjen az anyósod a jó édes tudodhová, hogy a kisbabával takarózik! Semmi baja nem lesz a gyereknek, ha nem ér a macskához, ezért nem kell bezárni! Teljesen úgy tűnik az írásodból, hogy direkt akarja eltüntetni!!
Valamit pedig találj ki, elemlámpával pakoljatok vagy én nem tudom, ha meg akarod menteni a cicát.
Első voltam.
1. Szabadítsd ki a macskádat és vidd el orvoshoz
2. Zárd be a helyére az anyósodat
Ha a leggyakoribb kumarin mérgezése van, akkor habosat hány, iszonyatos fájdalmai vannak, ilyenkor K vitamint és atropinnt ad neki az állatorvos (nem anyósodnak
Én éjjel kettőkor másztam fára ötvenöt évesen, hogy lehozzam a cicust, Te annyira nem vagy képes, hogy előkerítsd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!