A cicánknak vmi baja van már második napja. Nem eszik,
nem iszik semmit nem fogad el! Mi lehet a baja?
Hogy a fenébe vitte be oda az anyósod???? Ha ő be tudott odáig menni hogy bezárja nehogymár pont Te ne tudd uyganezt megtenni, hogy kimentsd?! Ha tényleg ott van, valószínűleg már nem is él, ha nem mozog, nem nyávog! De reggelre emg fix hogy nem fog, ha nem hozod ki onnan! Anyósod szuperanyus vagy mi, hogy ő bejutott?
2009. máj. 18. 23:32
12/23 A kérdező kommentje:
Szerintem nappal azért lát az ember és szerintem messziről bedobhatta vagy nem tudom.Beszéltem a dokival és azt mondta hogy ő ilyen későn már nem dolgozik majd menjünk be reggel hozzá.A legközelebbi állat kórház az fehérváron van ami 40km tőlünk és már busz meg vonat se megy.Amint felkel a nap megyek a cicáért.remélem tudok segíteni rajta mert ha nem akkor ezt már nem fogja megúszni szárazon.
Nem feltétlenül van nagy baja annak a cicusnak. A mi kandúrunk tavaly olyan elesetten jött haza, nem evett, nem ivott, az ágyon maga alá pisilt, hogy rémülten hívtuk hozzá az állatorvost. Kiderült, hogy kutya baja, csak kifárasztotta a sok kefélés. Néhány napot pihent, aztán megint a régi volt.
2009. máj. 19. 00:18
Nem tartozik a kérdéshez, de ettől az anyóstól el kellene költözni, mert a saját életedet teszed tönkre! Írd meg rögtön, amint kiderül, mi van a cicával!
2009. máj. 19. 08:17
Szerintem csak simán féltél megközelíteni a macskát, az érdekelt veszett-e. Ha egy elemlámpán múlt volna azt szerzel szomszédtól.
2009. máj. 19. 12:09
16/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Már egy kicsit megnyugodtam mert reggelre valahogy ki jött magától.Én bealudtam hajnali 3kor a sok sírástól és reggel 7kor azzal keltett a párom hogy itt a cica az ajtónál és csak sírt szegénykém.Nagyon csúnyán néz ki,olyan vékony.Felhívtuk egyből a doki nénit és mondtam neki hogy hogy néz ki és egyből rávágta biztos hogy patkány mérget evett vhol.Mondtam hogy van itthon K-vitaminunk és azt mondta hogy ő is csak annyit tudna tenni hogy inekcióba ad ezt neki.Reggel adtunk neki egyet meg majd délután kell egyet adni.Először elkezdett inni,rengeteg vizet megivott már.Kajálni nem akar még de a tejcit is issza szépen aprajával már.Remélem helyre jön.Szegény csak fekszik a helyén és ha oda megyünk akkor nagyon sír azt mondta a doki hogy hagyjuk pihenni az a legjobb neki.
Na hála az égnek! Tényleg pihengessen, de azért figyeljetek rá nagyon! Biztos fog majd hamarosan enni is, csak még gyenge szegény...
2009. máj. 19. 12:16
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon gyenge mert nyalogatni akarta magát és fáj mindene szerintem mert nem tudta a fejét hátra tenni.Ha szól időbe anyósom hogy mi van akkor egyből betudtuk volna adni neki és akkor nem lesz ilyen mert nem sűrűsödik be a vére.De hozzá fogom vágni hogy 50forintból meglett gyógyítva a macska!
Lehet, hogy az anyosod tenyleg megilyedt attol, hogy a macska valami fertozo betegseget kapott, es felt emiatt.
Amugy, valoszinuleg o engedte ki este, hogy ne sirj miatta.
// A patkanymeregtol nem besurusodik, hanem pont hogy nehezebben alvad meg a vere.//
2009. máj. 19. 12:50
Ez valami sületlen tréfa? Szerencsétlen macska marhára ki van segítve veletek. Egyiktek hülyébb, mint a másik. A szobában zokogni, miközben a macska bezárva+megmérgezve. Egytől egyig szégyelljétek magatokat! Az aggódás semmit nem segít a macskán és nem rajtad fog múlni, ha szegény túléli. Tanulj ebből az esetből légyszíves.
2009. máj. 19. 13:20
Kapcsolódó kérdések: