Előkerül még a cicám?
Azt nem tudom hogy előjön e de talán igen.
Miért vittétek magatokkal? A macska helyfüggő állat. Sajnálom de jobb lett volna otthon hagyni és vlakit megkérni hogy etesse. Az is lehet hogy valaki befogja majd és a címetek alapján értesít titeket. Remélem előkerül.
Jajj:( Így, hogy nem volt még szabadban soha, mint írod, elég kockázatos levinni egy szobacicót, van amelyik nem bírja:S
Ha még nem tettél fel hirdetést róla, akkor szerintem mindenképpen érdemes lenne, ezek pl forgalmasabb helyek:
talaltcica.org
nos hát, úgye tudod, hogy picit butaság volt így kint hagyni, mert ha jól értettem, akkor kiengedtétek és éjjelre is kint maradhatott?? tudod, ismeretlen helyen van, új szagok, képek.. elkóricál, és lehet haza sem talál, ha egyáltalán nem esik valami baja... ha egy kutya elkapja?? látott már kutyát? ő nem tudja, hogy attól félni kell és futni... mi is többször elvittük cicánkat ide-oda mikor több napra mentünk és nem tudtunk senkit megkérni és mi is azt akartuk, hogy kicsit lásson mást is, de olyankor csak is annyit volt kint, amennyit mi is, amíg ott voltunk vele, akkor sem hagytuk nagyon messze menni, nehogy megijedjen és elfusson örökre... őszintén szólva, nem hiszem hogy meglesz, bár nagyon drukkolok, hogy én tévedjek...
a másik, az egyik kommenttel kapcsban, igen a cica helyfüggő, a kutya a gazdi függő, szokták mondani. hát van benne igazság, de szerintem inkább az ilyen egerésző cicákra jellemzőbb, akik épp hogy csak haza mennek enni, de a legtöbben szerintem gazdisak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!