Mit csináljak? A macskám rettenetesen finnyás.
Nos, akkor újra: mitől prémium a prémium?
Mert az van ráírva?
Nem azért prémium, mert az van ráírva!
Prémum azért, amilyen vitaminok, ásványi anyagok vannak benne! Amit tartalamaz, azért prémium!
De nekem nem kell ajánló levél, mert csak a cicáimra rá kell nézni! Egészségesek, fényes, kiváló szörzet, ép fogazat, kiváló emésztés, napi 1 végtermék.
A Whiskasban olyan mesterséges ízfokozó van, amire rászoknak a macskák, ezért utána mást nem hajlandóak megenni. És nem az olcsó tápok közé tartozik. Annyiért bőven van prémium is.
Nézd meg az Acana, Orijen tápok tartalmát.
Nagy kiszerelésben olcsóbb jóval a prémium táp, és ahogy Vicuska is mondta, abból kevesebbet esznek, mert tartalmasabb étel. És kevesebbet is wc-znek tőle.
Én akkor vagyok nyugodt, ha az állataim a tőlem telhetően legjobb ételt kapják.
De adhatsz nekik hentestől vásárolt nyesedék húst, az tényleg nem drága.
A maradékot meg nem értem. Nálam nincs maradék, annyit főzök, hogy mindenkinek egy-egy tányér étel jusson, nem pazarok, ezzel is lehet spórolni.
A maradék amúgy sem hiszem, hogy hús, hanem a megmaradt köret, rizs, krumpli, főzelékek. Ennyi pénzből bőven kijön a nyesedék hús.
Szárazból prémium tápot veszek, de nedvesből egy olcsóbb kategóriát, mivel 5 macskám van. De tudom, hogy a szárazban megvan minden vitamin ami kell nekik, de, hogy ne mindig ugyanazt egyék, kapnak egy kevés nedveset is.
Jaj! Én egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik a kérdésemből :) Mivel szobacicáról beszélünk nem nagyon tudja lelökni a madárfészekből a tojást és felnyalni a földről... Fűszerek nélküli főtt vagy nyers húst szokott kapni. Én nem azt szeretném, hogy egy kiló főzeléken éljen hónapokig a macskám. Olvastam miket ehetnek és miket nem, állatorvost is megkérdeztem. Egyszerűen csak próbálom változatossá tenni az étrendjét.
prémium finomságú
Nem prémium finomságú, hanem tartalmú :D
Abban megvan minden vitamin, és a macskák nem igénylik, hogy minden nap mást egyenek, nem emberek. Ragadozó állatok minden nap megeszik a zsákmányt, gondolod egyik nap répás ízesítésű nyulat eszik, másnak marha ízűt?
De azzal nincs baj, ha megfelelően főzöl rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!