Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit szánnátok egy fajtatis...

Mennyit szánnátok egy fajtatiszta maine coon kiscicára?

Figyelt kérdés
Természetesen törzskönyvvel, féregtelenítve, oltva, stb.
2009. aug. 21. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
én max 40-50ezret,bár fogalmam sincs valójában mennyibe kerül
2009. aug. 21. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Egy ilyen cicus rendes tenyészetből úgy durván (100-300000ft) ha én minden áron ilyen macskát szeretnék én fizetnék annyit legfeljebb gyűjtenék pár évet, de amúgy kutyás vagyok.
2009. aug. 21. 18:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Százezer alatt nincs maine coon.
2009. aug. 21. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha lenne annyi pénzem, akkor bármennyit... :)
2009. aug. 21. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy 100 000 alatt nem kapni ilyet, de nem adnék érte ennyit, akármilyen gazdag is lennék, pedig borzasztóan tetszenek, szeretnék is egyszer. Színhibásan (tehát kiállításra alkalmatlanul) tudtommal lehet olcsóbban is szerezni, majd ha oda kerül a sor, ezt fogom megpróbálni, de 50-60-nál többet nincs az az isten, hogy fizessek érte. Különleges, nagyon, de akkor is csak egy macska.
2009. aug. 22. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Én májusban vettem egy fekete Maine Coon cicát tenyésztőtől, törzskönyvvel, oltva, stb. Ez a tenyésztő mind a 2 alom kölykeit 80 eFt-ért adta. (nem színhibás) Persze ha nem hobbynak kell, hanem tenyészteni akkor 160 eFt lett volna.
2009. aug. 27. 15:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha olcsót akarsz, az olyan mint a kínai papucs, dobhatod el rövíd idő múlva...

Egy macseszt az ember 10-15 évre fogad társának...

Gondolom nem akarsz többet költeni orvosra mint a cica vételára, mert ez ilyenkor nagy valószínűséggel előfordulhat.

egy egászséges, jó és szép cica ára tenyésztőnél, és nem szaporítónál 90-150e ft

2009. nov. 29. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!