Amelyik a legtöbb godoskodást, figyelmet, törődést, szeretet kapja ;)
Nincs olyan, hogy az egyik fajta jobban szeret majd, mint a másik. Én odavagyok a macskákért, sokat foglalkozok velük, és pl a sziámi macskám épp annyira szeretett és ragaszkodott hozzám, mint a mostani utcaturmix keverék :D
2011. júl. 20. 22:28
3/15 anonim válasza:
Ragdoll! Nehezen szakadnak el a gazditól. Animal planet-en megy a 101 kiscica című sorozat. Nézd meg. :)
2011. júl. 20. 23:02
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Am én úgy értettem hogy melyik fajtának van olyan nyugis ölbenülős természete. Tudom hogy a nevelésől függ hogy mennyire ragaszkodik.
2011. júl. 20. 23:02
5/15 anonim válasza:
Első kettő: TÉVEDÉS! Természetesen függ a fajtától. Múltkor volt az animal planeten...de sajna nem emlékszem a cica fajtájára, de ott külön kiemelték h nem lehet sokáig egyedül hagyni stb. Azt hiszem ez az egyetlen macska ami sötétbarna. De ajánlom, ha vhonnan le tudod tölteni, akkor tedd meg. 101 cats a műsor címe.
2011. júl. 21. 00:24
6/15 anonim válasza:
A menhelyi cicák nagyon hálásak tudnak lenni! Persze attól függ milyen jellemű a cica akit hazavisz az ember.
2011. júl. 21. 08:17
7/15 anonim válasza:
Igazából a menhelyi cicáknál csak a jellem számít, viszont a gondozók meg tudják mondani, melyik milyen cicus.
2011. júl. 21. 15:21
8/15 anonim válasza:
Legbújósabb a Ragdoll és a Perzsa.
2011. júl. 21. 15:53
9/15 anonim válasza:
Hát igen, egy sok mindenen átment menhelyi cicus az nagyon hálás tud lenni...
2011. júl. 21. 16:20
10/15 anonim válasza:
Szerintem a havannára gondolt, aki a barna cicát említette. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.