Melyik a legölbenülősebb fajtatiszta macska? Melyik a legragaszkodóbb?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 22:17
12/15 anonim válasza:
A szfinx, le sem tudom magamról vakarni.....
14/15 anonim válasza:
szerintem a sziámi, olvastam is erről valahol
15/15 anonim válasza:
nézd meg azt a műsort, amit már előttem is írtak.bár szerintem tőled függ. nekem van egy cicám, ő 8 hetes volt mikor elhoztuk. állandóan az ölembe vettem, szeretgettem, most el se szakad tőlem. a szomszédunk macskája ugyan ilyen. imádja ha imádják :) az egyik rokonom macskája viszont azt sem hagyja kb. hogy hozzáérjenek. de őt csak megvették, és ennyi. nem foglalkoznak vele, enni/inni adnak neki csak. ő ilyen lett.
én saját tapasztalatból csak azt tudom mondani, hogy attól függ, hogy neveled. biztos van olyan fajta, ami több törődést/szeretet igényel, de szerintem akkor is tőled függ. esetleg még az, hogy a nőstények szelídebbek, jobban megmaradnak az öledbe, mint a kandúrok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!