Manoka003 kérdése:
Mit csináljak? Nem iszik a cicám
Figyelt kérdés
Tegnap örökbe fogadtam egy 6 hónapos kiscicát, de nem iszik.Enni eszik ,de az ivással gondok vannak , tegnap óta nem iszik.
Arra gondoltam,hogy fecskendővel itatom ,hogy ne száradjon ki
de várok mg ötleteket és köszönöm a segítséget
2012. dec. 9. 18:02
1/8 anonim válasza:
A macskák nem igénylik annyira a vizet. De ha megszomjazik, hidd el, fog inni a vízből.
2/8 anonim válasza:
A macska nem hülye, ha van ott friss viz és szomjas akkor iszik. Iszik mikor nem vagy ott vagy nem iszik mert elegendő folyadékot tartalmaz az étel amivel eteted.
Ilyen fecskendővel ne kezd el kergetni mert pánikrohamot fog kapni. Akkor kellene ilyen megoldás ha annyira beteg hogy nem tud menni sem.
3/8 Mecse válasza:
Mit eszik? Hogyha husit, vagy nedves tápot és nem szárazat, akkor gyakorlatilag a víz-szükséglete a 0-hoz közeli. Ha száraz tápot eszik és úgy nem iszik egyáltalán (!) akkor lehet gond.
4/8 A kérdező kommentje:
konzerves macska kaját és alutasakos kajcsit kap
2012. dec. 9. 18:36
5/8 anonim válasza:
Akkor nem baj, ha nem iszik, de adj neki szárazat tápot is, jó a fogainak és az egész nap kint lehet előtte, tud mit rágcsálni, ha megéhezik.
6/8 Vicuska87 válasza:
Az alutasakos eledelek, és a konzervesek, nagy %-a víz!
Adj neki száraztápot is, hogy egészségesek legyenek a fogaik, mert az alutasakostól, könnyen hasmenést is kaphat!
7/8 anonim válasza:
Azt figyeld, mennyit pisil. Enyémeket is ritkán látom inni, de annyi gombóc van utánuk állandóan, amiből látszik, hogy isznak. És a tálkájukból is csak-csak fogy a víz.
8/8 anonim válasza:
Egyik macskámmal is ez volt a helyzet, egyszer láttam egy kicsit lefetyelni, de pisilni nagyon sokat tudott. Meg a macskák nem igénylik annyira a vizet, nincs ok az aggodalomra. Az lenne gond, ha nem enne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!