Advantage cseppek mikor kezdenek el hatni?
Ma csöpögtettem a macskámra, akinek sajnos lehet, hogy bolhaallergiája van.
Nincs benne sok, sőt pár darabot láttam eddig benne, de elég durván kivakarja a szőrét. főleg a nyakánál. szegénykémnek nagyon viszkethet.
köszi, hogy irtál.
aki meg lepontozott téged, annak üzenném, hogy ha nem tetszik neki a válaszod, akkor irja meg a saját véleményét.
Ne aggódj már hozzá szoktam!
Nagyjából úgy működik, hogy rácseppented a cicára, 5-6 óra hossza, mire bejut a véráramba. A bolhák megcsípik a cicát, ezáltal a vérből a hatóanyag bejut a bolhába, és a bolha kinyúlik!
Nem tudom mikor csináltad, de észlelsz már valami változást???
Esetleg elhullt bolhatetemek?
nem látok bolhatetemeket, sőt bolhát is eddig csak párszor láttam benne. szóval ha van is bolhája, nem sok, vagy nagyon elrejtőznek, mert iszonyú vastag a bundája.
tegnap amikor csöpögtettük, a bőrét alig birtuk megtalálni, olyan vastag a bundája.
annyit tapasztaltam, hogy a csöpögtetés óta, sokkal intenzivebben viszket, és már másik helyen is kiszedte a szőrét. szegénykémet nagyon sajnálom.
majd mindjárt irok ki másik kérdést, hogy milyen tünetei vannak, hátha valaki tud segiteni.
neked pedig köszönöm, hogy irtál.
na irtam ki kérdést, ott részletesebben leirtam, ha gondolod nézd meg:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__3733086-macs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!