Ez azt jelenti, hogy kezdenek megbarátkozni?
Van 2 kis cicám, 2 hónaposak mindketten, talán pár hét van köztük. Az egyiket hamarabb hoztam pár nappal mint a másikat. Az első már megszokott minket, és hirtelen jött a 2. aki nagyon félt :( Az 1. odament hozzá ismerkedni, de a másik fújt rá,meg morgott mint egy kutya. Aztán nem is mentek egymás közelébe, de másnap reggel egymástól 30 cm-re aludtak. Aztán mostanra, már annyira nem fújnak, de mind 2 morog ha eszik, előtte az első cica ilyet nem csinált, még rám is morog. Ma meg már bunyóztak is, meg ugráltak mint vmi szöcskék, az egyik levadászta a másik farkát,meg ilyenek.
Ezeket játékból csináljak? Nem fogják egymást bántani? Összeszoknak, vagy már kezdenek? Mind 2 kisfiú.

tegnap nem láttam őket,mert nem voltam itthon, de ma olyan békésen játszottak, egymás után szaladgáltak az udvaron, meg együtt felfedezték a különböző helyeket. Aztán mikor az egyik kakált a másik cica piszkálta, aztán nyávogott neki, és békén hagyta és kivárta amíg elvégezte a dolgát után ment oda :D
Nagyon aggódtam, de gy tűnik minden rendben lesz. Köszi szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!