Mennyibe kerülhet egy ilyen cica? Milyen fajtájú? (kép lent)
2009. aug. 19. 18:57
1/8 anonim válasza:
ez egy perzsa cico, nekem tetszik, nekem is ilyen van, csak fehérben, Herczeg a neve :)
2/8 anonim válasza:
Ó, így néz ki álmaim macskája! :) Szerintem olyasmi mint a maine coon, de ez egyáltalán nem biztos. Én is pont ilyet szeretnék, csak még ennél is sötétebbet! :)
3/8 anonim válasza:
A perzsának nem olyan turcsi orra van? Ennek nem úgy látszik...
4/8 anonim válasza:
Biztos, hogy nem fajtatiszta perzsa, annak rövidebb az orra és hosszabb a szőre. Ez a macska inkább félperzsa, de sokkal szebb mint azok a nyomot orrú szerencsétlenségek.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem Maine-coon cica és tényleg gyönyörű!
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2009. aug. 21. 10:25
7/8 anonim válasza:
Szia!
Ő valsózínűleg egy félperzsa mert a Maine Coon-nak kissebb a szája és a perzsának pedig nyomottabb, mondjuk személyes véleméynem szerint tök jól néz ki, hogy nem ilyen nyomott. :D
A Perzsa ára tk-nélkül úgy kb 18-30 ezer forint<---bár a 30 az már soknak számít ha átlagot nézünk.
A Maine Coon... fú, az húzósabb. :D min 70e. ft hobby célra határ a csillagos ég. :D Komolyan, van láttam már 300 ezerért is. :O
remélem hasznos voltam. (:
8/8 A kérdező kommentje:
igen, nagyon szépen köszönöm!!! :)
2009. okt. 26. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!