Szerintetek furcsa ha már érdeklődöm a macskatenyésztés iránt?
Mert amikor elmentünk maine coon cicát venni akkor megfordult a fejembe hogy ha szeretem ezt a macska fajtát meg egyáltalán nagyon szeretem a macskákat, akkor miért ne tenyésszek én is felnőtt koromba?
meg már komoly elképzeléseim vannak minden féléről ami ehhez a szakmához kell és hogy miképp fogom majd ellátni őket stb... amúgy egy 14 éves lány vagyok.
Ha szereted a macskákat és van helyed, pénzed, időd, inkább a gazdátlan állatoknak segíts. Több millió gazdátlan macska van, vagy rossz sorsú, menhelyekből kevés. Ez csak én véleményem.
Egy kisebb tenyészet beindítása nem kis pénz, 1 millió Ft is lehet.
Off:
Utolsó:
Halálos betegsége volt a cicádnak.
Ne bánd, hogy legalább nem az utcán halt meg egyedül. Engem az se érdekel, ha beteg, ők is ugyanolyan macskák, sőt nekik még nagyobb szükségük van az emberre. Ezért maradok én mindig is a házi macskáknál.
Utolsó, szintén off:
Nagyon megviselt a halála, éveken keresztül minden reggel és este napi 6 gyógyszert adtam neki ami megviselte őt is.
Csodás emlékeim vannak róla, de még egyszer ezt nem merem megkockáztatni, hogy tudom, hogy hiába küzdünk mindketten :(
nagyon köszönöm a válaszokat(:
és igen eléggé sok pénzbe kerülhet egy ilyen beindítása.
most is szoktam tenyésztésről szóló cikkeket olvasgatni a neten. ha van időm hozzá.
és remélem egyszer sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!