A macskám folyton nyávog nekem. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének, de komolyan.. :)) Nemrég szült, a cicák kb. egy hónaposak. Amióta megszülettek, az anyjuk nagyon "beszédes" lett. Akárhányszor odamegyek hozzá, mélyen a szemembe néz, és hosszasan, magas hangon nyávog egyet. Ez miért lehet? Nem hiszem, hogy fél tőlem, mielőtt megszülettek volna a picik, igényelte a törődést, hozzám bújt, az ölemben aludt. Most pedig már azt veszem észre rajta, hogy nem szereti, ha simogatom. Nem értem, mi a baj...2012. júl. 27. 08:44
1/3 anonim válasza:
Védi a "fészkét", el akar ilyeszteni. Ez nála ösztönös, nem személyes ügy. :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem is csak a kölyköket védi. Amikor elmeg tőlük, vedd a kezedbe és simogasd sokat hogy érezze hogy szereted és akkor majd megbízik benned annyira hogy nem félti a kiscicácat :)
3/3 xperialaci válasza:
nekem akkor nyávogott eléggé gyakran a macskám amikor megette az öcsém micimackó CD-jét úgy hogy az benne volt a lemezlejátszóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!