Macskák ehetnek banánt?
Figyelt kérdés
van egy macskám és nagyon dörgölődzik hozzám ha banánt eszek , adhatok neki? nem lesz baja? mint a csokitól a kutyának?2012. dec. 1. 16:43
2/7 anonim válasza:
Nem lesz baja. Nincs benne teobromin nevű alkaloida.
Egyébként volt macskám, aki amikor csokit ettem, odajött és ő is belekajált. Engedtem neki. És nem is lett semmi baja.
Macskák akkor szoktak ilyen különös dolgokat (pl. füvet) enni, ha vitaminhiányosak. Szerintem vegyél neki minőségi száraztápot is néha, ne csak tesco szart.
3/7 anonim válasza:
Az enyém a körte illatától vadul meg, mintha valami drog lenne. Enni nem eszi, csak ha érzi a kezemen, megőrül.
Ha kicsit adsz, biztos nem lesz baja.
4/7 anonim válasza:
Szerintem,ha egy kicsit adsz neki,attól nem lesz baja.Ha megeszi egyáltalán.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, az mennyire egészséges ha coopos konzervet kap és hozzá purina, royal canin tápot? egyébként nem ette meg a banánt
2012. dec. 2. 07:03
6/7 anonim válasza:
Ha Royal Canin-t kap, akkor nem olyan nagy gond, ha egy olcsóbb nedveset adsz mellé. De akkor ne a nedvessel lakjon jól egész nap, abból csak keveset adj, amennyit egyszerre jóízűen megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!