Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kaparófára szoktatás - egyéb...

Kaparófára szoktatás - egyéb kérdések?

Figyelt kérdés

1, Sikerült kaparófára szoktatni a cicátokat?

Az enyém a közelébe sem megy, gondolkoztam rajta hogy esetleg egy másik macska szagát érzi rajta, mert először alaposan körbeszaglászta... a vaterán vettem újként, de eszerint nem az, hiába néz ki úgy.

Tudtok valami szagtalanító spréről?

Macskamenta segít vajon?

2, A tiétek is ilyen válogatós? Ahhoz képest hogy mentett cica, jó ízlése van. Alus Whiskas alá nem megyünk, semmit nem eszik meg csak a még drágább alus Felix-et, ha olyanja van még azt is ott hagyja.

A múltkor megmutatta hogy a Whiskas sem jó, odaállt a tál elé és úgy csinált mint aki el akarja ásni a kakiját -.-

Bármennyire is szeretem, ennél drágább kajára nem futja.

3, Költözünk másik albérletbe. A cica a környéken nőtt fel, nem tudom hogy fogja viselni. Az biztos hogy ki már nem fog járni pisilni, eddig sosem használta az almot.

Hogyan szoktassak rá egy 4-5 éves úrihölgyet az alomra?

Melyik ami még az "egészséges, cica szereti de nem egy vagyonba kerül" kategória?

2012. nov. 29. 19:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Egyszer nézett ki az utcára az ablakunkból, nagyon megijedt a "kinti világtól".

Azt sem tudom hogyan fogom megnyugtatni ha kivisszük, az biztos hogy cicahordozó nélkül nem fog menni :(

2012. nov. 30. 16:28
 12/13 Mecse ***** válasza:

Végül is nem arról van szó hogy 15 évet leélt egy helyen és nem rugalmas, téged is ő választott ki magának és amennyire az elmondásodból kiderül, nagyon szeret téged / ragaszkodik hozzád.

Tévhit hogy a cica a helyhez kötődik, az ember akit szeret a fontos neki. A benti cicává transzformálás nem mondom hogy nem lesz döcögős, de ha van neki biztosítva "izgalom", játékok, hely ahová felkapaszkodhat ha akar, kiélheti magát, akkor nem lesz ezzel semmi gond. Az energiái elégetéséről majd akkor teljes egészében nektek kell gondoskodni, ami egy picit több figyelmet jelent, játékot vele, mivel benti cicaként nem mehet el felfedező útra ha kedve tartja.

Az jó ha lesz egy hely ahonnan nézelődhet majd kifelé (ablak mármint), azt nagyon szeretik a benti cicák.

Szerintem nem lesz semmi gond ha ennyire szeret téged a cicus, ne hagyd ott.

2012. nov. 30. 17:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi, megnyugtattál :)

A játékkal nem lesz gond, eddig is játszottunk sokat, mindkettőnkre ránk fér egy kis mozgás :)

2012. nov. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!