Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Segítség! Mik ezek a valamik?

Segítség! Mik ezek a valamik?

Figyelt kérdés
A kismacskám nagyon nyitogatja a száját, szerintem fáj neki. Megnéztem. Belenéztem a szájába és kicsi kb 4-5 miliméteres fehéres sárgás testű barnásfekete fejű kukacokat vagy nemistudommiket, és aggódom. Nincs ezellen valami gyógyszer? Vagy nem tudok rajta valahogy segíteni? Másnap újra megnéztem, és nem volt a szájában semmi. Mi lehetett ez? A lehető legtöbb információt szeretném ezekről tudni. Kérek mindenkit ha tud akármit is erről, írjon! Nagyon köszönöm előre is.
2009. aug. 17. 19:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
jajj ez nagyon durva most rögtön rongyoltam tiplihez és megnéztem neki.. -_-
2009. aug. 19. 16:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Jó hogy tudod, hogy ilyenkor mit kell csinálni!!! DOKI!!!!
2009. aug. 20. 23:52
 13/13 bibi05 ***** válasza:
Remélem elvitted a dokihoz szegény cicát. Gondolkodj egy kicsit mielőtt állatot tartasz hogy jó lesz-e neki meg tudsz-e adni neki mindent gondolj bele, hogy ha neked lenne ilyen, jólenne? ne haragudj de neked nem állatt való.
2009. aug. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!