Mi baja a cicámnak?
Figyelt kérdés
Van egy 5 hónapos kiscicám, körülbelül 1 hónapja megy a hasa, és már teljesen tanácstalanok vagyunk. Előtte csak jó minőségű kaját kapott a pici, féregtelenítve is volt( féreghajtóval is próbálkoztunk), állatorvoshoz már vagy 5ször elvittük, adott neki injekciót meg felírt gyógyszert ami elvileg megtisztítja a beleit és megfogja, napi 3szor kell adni a cicának belőle, de semmi. Van, hogy napi 4szer is wc-zik de van olyan, hogy csak egyszer. viszont mindig nagyon híg. Amúgy gyönyörű teremtmény, tipikus whiskas cica. Segítsetek légyszíves! :(2012. nov. 22. 15:42
1/8 anonim válasza:
tölgyfakéreg tea. viccen kívül. tapasztatalt, csak kutyával...
2/8 Vicuska87 válasza:
Másik állatorvos!
Rengeteg betegséghez társítható a hasmenés!
Férgesség, parvo, bélgyulladás, stb...
3/8 A kérdező kommentje:
Valakinek esetleg még valami ötlet, ha ezek nem válnának be?
2012. nov. 22. 19:35
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy már 2 állatorvosnál is volt..
2012. nov. 22. 19:37
5/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a jó minőségű kaja kicsit erős neki. Nem túl magas a fehérjetartalma? Állítólag a rizs fog. Keverd össze neki főtt csirkemellel(vágd a husit nagyon apróra)
6/8 anonim válasza:
Az enyémnek is volt hasmenéses gondja, véres széklete volt. Megjártam több állatorvost, ügyeletet, gyógytápot, injekciót, mindenfélét kapott, már vagy 30.000-et ráköltöttem, de nem sajnáltam tőle. Többszörösen féregtelenítettem. Amikor már mindent kipróbáltunk, és semmi nem hatott, mondtam is a macskámnak, hogy kész, most várunk, hátha elmúlik mégis magától és elmúlt. Úgy gondolom, meg nézegettem neten is, hogy van olyan hasmenés, amit egyszerűen kinőnek a macskák, ahogy megerősödnek, növekednek. Azért heti egy immunerősítő injekciót kaphat, az biztos segít neki.
7/8 Vicuska87 válasza:
Ami hasfogó, az a főtt rizs, főtt csirkemájjal! Próbáld ki!
8/8 Zsozsó^^ válasza:
A rizs tényleg hatásos,de ha az sem segítene, akkor patikában lehet kapni széntablettát. Kutyusnál használtuk többször is, mindig hatásos volt. De ahogy előttem is mondták, akár magától is elmúlhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!