Kiscicának hasmenésre mit adhatok? SOS?
Három napig csak száraz tápot adjál neki, figyeld az "eredményt" tejet és tejterméket egy grammot sem.
És írd meg, hogy mi lett.
Az én cicáimnak is volt kiskorukban, az orvossal szintén ez volt a probléma.
Amit mellőzz, az a tej. A cicák laktózérzékenyek, ezért hasmenésük lesz tőle:) Mondjuk én is az vagyok, szóval adtam nekik vizezett laktózmenteset, mert ha annyira pici, száraztápot még nem tud enni:/
Én adtam nekik széntablettát kiscicáknak való konzervbe beletörve, de csak kb. fél szemet egy nap és ugye a 3 cicára elosztva. Nem tudtam, hogy mennyire ártana. De nekem ettől rendbe jöttek:) Nem mondom, hogy rögtön, 2-3 nap azthiszem, de nem mertem többet:)
Remélem rendbe jön, biztos nagyon aranyos!:)
Akkor szerintem nézz egy másik orvos után.
Ha ennyire tartósan megy a hasa az nem természetes, persze lehet egyszer-kétszer hígabb a széklete, de nem folyamatosan.
A hasmenés elmúlik a széntablettától, de sajnos az tüneti kezelés, a kiváltó okot pedig nem szünteti meg, gondolom egész életében meg nem szeretnéd szénnel etetni.
Mindenképpen ki kellene találni(a az orvosnak) hogy mitől megy a hasa (ami lehet 139847239857245936458726 dolog), és azt kezelni.
Szerintem keress egy másik dokit!
Persze lehet férges, lehet bélgyulladása, lehet a tejtől, ha adsz neki, lehet parvo, lehet sok dolog, aminek ez a melléktünete!
Próbáld meg a száraztápot, létezik KITTEN táp, az való ilyen piciknek, azt megtudják enni.
Ez a mindig enne, és hasmenése van, ez tipikusan a férgesség jele!
Én biztos elvinném, egy másik dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!