Miért így viselkedik?
Ha ennyire szereted, próbálj meg rá vigyázni, nézd meg a közelebbi városban hol van állatorvos. Ha beteg, beleteszed egy kartondobozba és elviszed az orvoshoz. Nem mindig drága az orvos, érdemes elvinni. A lakásba nem viheted be? Legalább kint építs neki kuckót, ahova bebújhat hidegben.
Hány éves vagy amúgy?
Azért nézz utána hol van legközelebb állatorvos, ha kell, tudd merre kell menni. De szokott lenni faluban is állatorvos, aki kimegy az állathoz.
Most nem ez volt a kérdés, de jó tanács.
Én nem gondolom hogy ezt az ivarérés okozza. Igen, változnak tőle a kandúrok, de a fő változások más cicák felé irányulnak, a gazdájukat nem fogják egyik napról a másikra szétkarmolni.
Nagyon sok embernek van ivaros kandúrja akik komolyan kiállításoznak, a tenyésztőknek is, nem azzal jár az ivarérés azért hogy átmegy terminátorba a macska az emberek felé :).
Nagyon sajnálom hogy olyan szüleid vannak akiknek ennyire semmit sem számít a macskád élete. Szerintem a cica a rossz bánásmódra reagál így, az hogy véletlenszerűen belerugdos apukád, eléggé elbizonytalanítja a macskát és nem tudja hogy kitől mit várhat már. Illetve ha így folytatódik akkor az emberekbe vetett bizalma fog sajnos lassacskán elveszni.
Nem tudsz valakit megkérni hogy vigyen el titeket a cicával orvoshoz? Én megnézetném nem valami egyéb fizikai gondra reagál-e így, viszont 11 évesen tök egyedül idegen helyre szerintem nem kellene utazgatnod.
Nincs olyan felnőtt rokonod vagy bárkid, aki tudna segíteni?
Ahha, hát csodálatos! :(
Legközelebb majd jobban vigyázzál rá! Felelős állattartás!
Tudod a kijáró ivaros kandúrok így járnak. megelőzhető lett volna. Csak nem te vagy, akinek a macskáját tegnap ütötte el az autó?
Nincs olyan dolog, amit ne lehetne megoldani, csak akarni kell!
Többet ne tarts macskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!